Végre! Végre! Natalie Portmant 3 hónappal a szülés után először fotózták kisbabájával!

Noémi

3 hónapja szült a szép színésznő, és most először láthatjuk őt kislányával!

Olvasd el ezt is!
Natalie Portman szó szerint leállította a forgalmat, amikor 2 hónappal a szülés után az utcára lépett – FOTÓK

Natalie Portman és Benjamin Millepied második gyermeke idén február 22-én jött világra: a kislány az Amalia nevet kapta. A 35 éves színésznőt és a három hónapos babát pedig a napokban kapták lencsevégre Los Angelesben. Ez az első közös fotó, ami a sztárról és kislányáról készült, Natalie ugyanis abszolút óvja a picit a kíváncsi tekintetektől.

Natalie egyébként nagyon vékonynak tűnik már három hónappal a szülés után, bár neki sosem voltak súlyproblémái, hiszen a legkarcsúbb sztárok között tartják számon Hollywoodban. Natalie-nak és férjének van még egy gyermeke, a hatéves Aleph, így biztos, hogy a színésznőnek nincs ideje unatkozni.

Olvasd el ezt is!
Bad hair day – Így néz ki a sztárok frizurája távol a vörös szőnyegtől

A színésznő és francia baletttáncos férje 2009-ben, A fekete hattyú forgatásán találkoztak, eljegyzésüket 2010-ben jelentették be, a lagzit pedig 2012-ben tartották meg, amikor kisfiuk már egy éves volt.


Biztos, hogy Natalie is órákig tudna mesélni arról, milyen érzés szülőnek lenni, hiszen neki már van egy nagy és egy egészen pici gyermeke. Nemrég egy másik világsztár is összefoglalta, méghozzá nagyon találóan, milyen a világ talán legnehezebb "feladatát" teljesíteni.

A következő idézetek nagyon is betalálnak, ugye?

Nézd meg a galériánkat - 10 kép
10 idézet, amelyben Tina Fey szenzációsan összefoglalja, milyen szülőnek lenni