Ez ám az álommunka! Egy cég professzionális cica-szeretgetőket keres

Léderer Fruzsina

Munkát keresel? Ne is nézegess tovább, itt van!

Bármit is csinálsz most, tarts öt perc szünetet, és add be a jelentkezésedet ahhoz az ír állatorvosi rendelőhöz, amely a világ egyik legjobb állására keres most valakit. Ha azt mondjuk, hogy puha, meleg bundájú és cuki, ugye, hogy neked is a cicák jutnak eszedbe? Nos igen, jól sejted, közéjük keres az írországi állatklinika olyan lelkes személyt, aki egész nap professzionálisan szeretgeti őket.

Igaz, hogy máris felcsillant a szemed és lelkesedést érzel?

Most, hogy máris jegyeket vadászol Írországba, elárulunk néhány infót a munkáról.

A Just Cats (azaz Csak Macskák) klinika főnöksége azt írta a hirdetésében, hogy olyan jelentkező kapja meg a munkát, aki igazán macskák közötti létre született. Az állás betöltőjének az lesz a feladata, hogy egyelőre még gazdátlan macskákat simogasson, etessen és szórakoztasson egész nap.

Hosszú-hosszú időkig kell szeretgetni a cicusokat, akik rossz helyről származnak, így a puha és kedves kéz alapfeltétel a melóhoz.

Ha alaposan kedveskednek a cicáknak, és hosszan simogatják őket, az állatorvosi kezeléseket is jobban bírják. Mivel gazdijuk nincs, nagy szükségük van az odafigyelésre, de persze a gazdis cicákat, akiket behoznak a klinikára, szintén sokat kell szeretgetni, hiszen ők is nagyon félnek az orvostól.

Ugye, hogy ez a munka igazán szuper?

Olvasd el ezt is!
Készül az első bor macskáknak

Ezen a linken jelentkezhetsz az állásra!