Olvadozunk, de nagyon! Őrülten szexi képek készültek Havas Jonról – ugye te is azonnal belezúgtál? (ha eddig még nem tetted...)

Esquire Magazine
Noémi

Ha döntened kéne, kit választanál: Havas Jont vagy Ryan Goslingot?

Olvasd el ezt is!
Kit Harington kockahasától megjön a kedvünk a strandszezonhoz

A Trónok harca új évada még csak az esztendő végén érkezik, de a Kit Harington iránti imádatunk még mindig nem csökken, sőt, a várakozást csak fokozza. Ezzel valószínűleg nem csak mi vagyunk így, hiszen a világsztár szerepel az Esquire magazin nyári címlapján, a róla készült képek pedig igencsak szexire sikeredtek. Mondjuk ezen nem is lehet csodálkozni, egy ilyen pasiról ugyanis nehéz lehet előnytelen fotókat készíteni...

Egy szívfájdalmunk van csak: Havas Jon megformálója és kedvese, sorozatbeli partnernője, Rose Leslie most költöztek össze.

A vele készült interjúban egyébként Kit arról is mesélt, hogy minden jel arra mutat, ő arra hivatott, hogy a Trónok harcában szerepeljen, és említette azt is, nem tudja még, hogyan fogja maga mögött hagyni Havas Jont. A színész egyébként 6 éve játszik a Trónok harcában, így valószínűleg neki is, mint a legtöbb sorozatsztárnak, nem lesz könnyű megküzdenie azzal, hogy ne mindig azzal a szereppel azonosítsák, ami sztárra tette őt.

De most következzenek a fotók Kit Harringtonról – ezek tutira feldobják a napodat!

Nézd meg a galériánkat - 6 kép
Havas Jon szexibb, mint valaha!