Csúnyán beszóltak Beckhaméknek egyik gyerekük miatt

Izabella

Kommentekben háborog az internet népe.

A sportoló David Beckham és a tökéletes testű Victoria Beckham mindig is rengeteget foglalkoztak az alakjukkal. Rendszeresen edzenek, figyelnek a táplálkozásra, és természetesen a gyerekeiknek is azt tanítják, hogy ezek fontos dolgok.

Mindegyik gyermekük rendszeresen sportol, csak épp a kommentelők szerint nem olyan sportágat űznek, ami kiskorúaknak ajánlott és biztonságos. A minap Cruz Beckham megosztott egy videót az Instagramon, amelyen épp az edzőteremben egy evezőgépen dolgoztatja izmait. Idősebb testvére, Brooklyn és édesapjuk, David is vele volt.

Ez a videó verte ki sokaknál a biztosítékot.

Támadni kezdték kommentekben a Beckham-házaspárt, hogy miért engedik mindössze 12 éves gyereküket konditeremben edzeni. A hozzászólásokat írók szerint felelőtlenség a szülőktől, hogy ilyen gépeken edzeni hagyják a tinit, hiszen szerintük károsíthatja az izmokat a kondizás, és a kissrác gyerekkorát is sokan féltik.

Voltak, akik azt írták, hogy ennyi idős gyereknek inkább édességeket kellene ennie és egy parkban szaladgálni a vele egyidősekkel.

Olvasd el ezt is!
Még mindig van új a nap alatt: újgenerációs kendőkötés Victoria Beckham-módra!

Mi bízunk benne, hogy a komoly sportoló apuka tudja, mit szabad a kicsiknek és mit nem, s odafigyel a testi épségükre.

Szerinted gáz, hogy egyik legkisebb gyerekük máris edz – vagy sem?