Te láttad már valaha? Íme Katalin és Pippa szinte sosem látott sármos fiútestvére

Kálmán Zsófi

Szemrevaló férfit szúrtunk ki Pippa esküvőjén!

Olvasd el ezt is!
Micsoda nagy nap! Mindenképp látnod kell Pippa Middleton esküvőjéről ezt a néhány képet

Pippa Middleton és James Matthews a hétvégén hét országra szóló lakodalmat tartott, ami már-már túlragyogta Vilmos és Katalin 2011-es házasságkötését. A nagy napon mindenki ott volt, aki számít, a násznépet nézegetve pedig megakadt a szemünk egy sármos pasin, aki Katalin és Pippa anyukáját kísérgette a nap folyamán. Aztán kiderült, hogy ő nem más, mint James Middleton, a lányok 30 éves testvére.

Ugye, hogy ugye?

Valamilyen érthetetlen oknál fogva James-t nem kapta fel még a sajtó, alig lehet őt nyilvános eseményen látni, pedig kijárna nekünk, hogy többször felbukkanjon, nem? Egy igazi angol gentleman, szóval sajnáljuk Harry, de elég volt a sok balhéból – nekünk mostantól James-ért dobog a szívünk.

James egyébként védi magánéletelt, ám innen igazi álompasinak tűnik, annyit ugyanis sikerült megtudnunk róla, hogy nem kér nővérei sikeréből, a saját lábán szeretne megállni a nagyvilágban, és egy korábbi interjúból az is kiderült, hogy imádja a gyerekeket, többek között a cuki Györggyel és Saroltával is igyekszik sok időt tölteni.

Mindig, mikor Györgyöt látom, arra gondolok, a lehető legjobb nagybátyja szeretnék lenni. Nem az a hűvös, távolságtartó, hanem az az igazán vicces és szórakoztató nagybácsi. Megpróbálok az lenni.

-
Olvasd el ezt is!
Cukiság a köbön: zabálni valóak voltak Katalin hercegné gyermekei Pippa lagziján – egy dolog azonban beárnyékolta az eseményt

Egy pillanatra eljátszottunk a gondolattal, hogy ha esküvőre adnánk a fejünket James-szel, György hozhatná az oltárhoz a gyűrűket, Sarolta pedig szórhatná a virágszirmokat.

Édes álom...


Pippa és James Matthews pedig azóta már megkezdte álomnászútját. A párt a Los Angeles-i reptéren fotózták le, ahol igencsak fáradtnak tűntek, de szerencsére lesz hol kipihenniük az esküvői felhajtást...

Nézd meg a galériánkat - 4 kép
Pippa Middleton nászútja