Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp május 24.: a Bikák nagy tehertől szabadulnak meg, a Mérlegek kibontakoztathatják a bennük rejlő tehetséget

Napi horoszkóp május 24.: a Bikák nagy tehertől szabadulnak meg, a Mérlegek kibontakoztathatják a bennük rejlő tehetséget
A nap cikke

27 percen át volt halott: egy nő felfedte, mit látott a túlvilágon

Tina csodával határos módon épült fel szívinfarktusából, miután pedig magához tért a kómából, azonnal felfedte, mit látott a másik oldalon, miután meghalt.

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

Ő III. Károly király magyar rokona, Tibor, akit az uralkodó rendszeresen meglátogat Zalánpatakon

A brit uralkodó mindig olyan jól érezte magát magyar rokona otthonában, hogy azóta vett is magának egy birtokot a romániai Zalánpatakon.

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek mesébe illő fordulatot vesz az élete április 25-e után: valóra válik a legnagyobb álmuk!

Április 25-e után igazi csodák várhatóak!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 16.: az Ikrek merész álmokat dédelgetnek, a Szüzeknek érdemes új kalandokat keresniük

A hét második napján is izgalmasabbnál izgalmasabb üzenetek várnak, érdemes tehát néhány percet a horoszkópdra szánnod!

Olvasd el!

6 étel, amit a neurológusok messziről elkerülnek: komolyan károsodhat az agyad

Ezentúl nem igazán lesz kedved ezekhez az ételekhez és italokhoz, az biztos.

Olvasd el!

Sokat változtak: így néznek ki a Bűbájos boszorkák sztárjai napjainkban

Hiába telt el 26 év, mai napig szívesen emlékeznek vissza a sorozatra. Mutatjuk, mit csinálnak azóta a Bűbájos boszorkák sztárjai, hogy a legutolsó rész is megérkezett a tévébe.

Facebook
Twitter
Pinterest
Ma is érdemes elolvasnod a horoszkópod, izgalmas dolgokat tudhatsz meg ugyanis az egyes csillagjegyekből!

Napi HOROSZKÓP május 24.

KOS (március 21-április 20)

Túl nagy görcsösséggel szeretnél valakihez közelebb kerülni, egyelőre azonban nem hogy közelebb kerülnél, egyre távolabb sodródsz tőle. Emiatt rendkívülien el vagy keseredve, fogalmad sincs, milyen eszközt tudnál még bevetni a cél érdekében. Gondold végig, mi az, ami lenyűgözné az illetőt, de ne feledd: nem érdemes a saját értékrended és önbecsülésed határát átlépni csak azért, hogy valakinek imponálj. Ha megnyered a személyiségeddel és önmagadért kerülsz hozzá közelebb, ám legyen, de ne akard mindenáron megszerezni. Nem is biztos, hogy hosszútávon megéri, így pedig hogyan fogsz később tükörbe nézni?! Csak addig menj előre, amíg az út sima, ha már túl sok a kockázat, inkább fordulj vissza!

BIKA (április 21-május 21)

Olyasfajta tehertől sikerül a mai napon végre megszabadulnod, amely hosszú ideje keserítette már meg az életed, most azonban lehetőséget kapsz arra, hogy pontot tehess a dolog végére. Mostantól nem kell végre frusztrálnod magad, nem kell azon aggódnod, mikor és milyen véget fog érni az ügy. Most fellélegezhetsz ugyan, de mégsem ereszthetsz le teljesen, hisz bármiféle utórengés bekövetkezhet, amelynek során biztos lábakon kell állnod. Győződj meg róla, hogy az utolsó szálat is sikerült elvarrnod és nem lesz a későbbi életedre hatással, nem lesz ugyanis kellemes élmény ismét szembesülnöd a dologgal akkor, amikor már nem is számítasz rá!

IKREK (május 22-június 21)

Kissé bizalmatlan vagy valakivel szemben, aki túl erőszakosan kíván a bizalmadba férkőzni. Egyszerűen akárhogy is gondolkodsz, nem tudod megfejteni, mit is szeretne tőled, miért nyomul ennyire gátlástalanul, minden eszközt bevetve. Nem kell azonban neked megfejtened a rejtélyt, kérdezz rá, miért legyeskedik egyfolytában körülötted, próbáld megtudni, mik a céljai ezzel. Ha gyanúsnak találod a közeledést, állj a sarkadra és határozottan hozd a tudtára, hogy nagyon rossz ajtón kopogtat, ami nem az ilyen hozzáállással bíró személyeknek van nyitva!

RÁK (június 22-július 22)

Úgy érzed, kezd eluralkodni a káosz, nem nagyon tudod tartani a kontrollt a folyamatban lévő ügyeiddel kapcsolatban, egyszerűen kezdenek a viharfelhők gyülekezni a fejed felett. Épp ezért még azelőtt érdemes közbeavatkoznod, amíg nem késő, állíts fel egy logikus sorrendet és aszerint haladva igyekezz mindennek pontot tenni a végére. Úgy ugyanis nem lehet sikerrel és hibátlanul abszolválni egyetlen feladatot sem, hogy mindig csak egyre többet és többet vállalsz magadra. Tanulj meg nemet mondani, mert a saját rovásodra vagy ennyire nagyvonalú. Még azelőtt húzd meg a határvonalat, mielőtt akaratodon kívül nagy galibát csinálsz!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Valakivel közös feladatot bíznak rád, a közöttetek történő együttműködés azonban igen-igen foghíjasnak tűnik. Mindkettőtök makacssága nem engedi ugyanis, hogy kicsit lejjebb adjatok az elveitekből, így azonban eleve el van rendelve az eredmény is. Mérlegelj, mi a fontosabb jelen pillanatban, az, hogy mindenáron tartsd magad az általad felállított gondolkodásmenethez, vagy meghallgasd a másik felet és esetlegesen engedj neki is egy kicsit. Próbáld szem előtt tartani, hogy most nem a saját magad szórakoztatására vállaltad el a feladatot, ezúttal el kell végezned, mert el is kell majd számolnod vele. Próbáljatok közös nevezőt találni, mert csak úgy fogtok tudni együttműködni!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Bár nem így tervezted a mai programot, az átlagosnál mégis nagyobb volumenű kihívással kell szembesülnöd, amely azonnali és hatékony beavatkozást kíván. Most mindent tegyél félre, ezt a bizonyos ügyet helyezd a prioritási sorrend legtetejére és csak erre koncentrálj. Amennyiben ugyanis nem sikerül idejekorán megoldanod a helyzetet, jó eséllyel fog a káosz eluralkodni benned és előbb-utóbb összecsapnak a fejed felett a hullámok. Ne ess kétségbe a felelősség súlyától, gondolkodj megoldás centrikusan és minden menni fog úgy, ahogy nem is számítottál rá. Bízz a tudásodban és a tapasztalatodban, ne add fel az elején!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

A mai napon olyan szituáció adódik, amely lehetőséget ad arra, hogy lenyűgözd a környezeted, tehetséged kibontakoztatásával ugyanis egészen elképesztő dolgot tudsz véghez vinni. A helyzet azonban, amelyben minden szempár rád szegeződik, csak úgy oldható meg, hogy megmutatod, milyen talpraesett és kreatív tudsz lenni, ha úgy hozza az Élet. Méltán lehetsz büszke magadra, hisz megérdemled a környezeted elismerését, sokat tettél ugyanis azért, hogy végre felnézzenek rád. Használd ki a siker minden pillanatát és ünnepeld magad, de ne szállj el túl messzire, mert nagyon nehéz lesz visszatalálnod ismét a hétköznapokba, a halandó emberek közé!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Teljesen ismeretlen szituációban találod magad, soha nem tapasztaltál még ehhez hasonlót sem, emiatt az első pillanatban szíved szerint azonnal felhúznád a nyúlcipőt és futásnak erednél. Mivel azonban izgatja a fantáziád az, hogy mit lehetne kihozni a helyzetből, mindenképp érdemes maradnod és elmerülnöd az ügy részleteiben. Nem feltétlenül rejt a dolog negatívumokat, az is lehet, hogy teljesen új élményekkel gazdagodhatsz, mindehhez csak a kreativitásodat kell kibontakoztatnod. Ne félj elindulni, csak állj meg bátran a lábadon és nem fog tudni megingatni a legnagyobb széllökés sem!

NYILAS (november 23-december 21)

Hosszú ideje morfondírozol már egy bizonyos dolgon, ám a benned lévő félelem és kishitűség miatt egészen eddig nem mertél belevágni. Túl sok benned a kérdőjel, nem igazán érzed biztonságosnak a talajt, a gondolataid folyamatosan azon járnak, hogy mi lesz, ha nem sikerül, hogy fogsz elszámolni a saját lelkiismereteddel és hogyan fogsz felelősséget vállalni a saját környezeted előtt is. Így azonban nem fogsz tudni egyről a kettőre jutni, amennyiben tehát valóban el szeretnéd érni a kitűzött célt és bele akarsz vágni egy új kalandba, teljesen át kell konvertálnod a gondolkodásod. Erőltess magadra némi önbizalmat, hinned kell saját magadban, de elsősorban bátorság kell hozzá. Ha sikerült meggyőznöd magad, ne késlekedj elindulni, mert amit ma megtehetsz, nem biztos, hogy holnap is lesz rá lehetőséged! Hajrá!

BAK (december 22-január 20)

Az utóbbi időben ért, számos csalódás után meghúztál egy bizonyos határvonalat az emberekkel szemben, nagyon nehezen engedsz közel bárkit is magadhoz, csak azokat, a hozzád közelálló személyeket fogadod el, akikben egyébként is vakon megbízol és tudod, hogy soha nem okoznának csalódást neked. Nem érdemes azonban általánosítanod és mindenkit egy kalap alá venned, ha nem is szavazol azonnal bizalmat valakinek, próbálj nyitottabb lenni és közelebb engedni magadhoz azt, akit érdemesnek találsz arra. Ne aggódj, attól mert egy kicsit mélyebben megismerkedtek, még nem kell mindenáron kiteregetned az életed legapróbb részletét is, csupán csak arról van szó, hogy új kapcsolatokra tehetsz szert ezáltal. Győzd le a benned lévő gátlásokat és próbáld ezt a bizonyos határvonalat egy picivel feljebb tolni!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Az utóbbi időben átestél a ló túloldalára, annyi mindent vállalsz magadra, amennyit szinte lehetetlen tejesíteni, ennek viszont meg is lesz a következménye, hisz munkamániád kezd az egészséged rovására menni. Most kell behúznod a kéziféket és megálljt parancsolni magadnak, mert ha így folytatod, az nem csak az eredményen fog meglátszani, de testi tüneteket is okozhat. Igyekezz lejjebb adni az önmagaddal szemben támasztott elvárásokból, nem kell mindenáron mindent elvállalnod, csakis olyasmire mondj igent, amelyről úgy gondolod, hogy érdemes belevágni. Ne feledd, a munka nemesít, ám első az egészség!

HALAK (február 20-március 20)

Van valaki a környezetedben, akinek mindenáron bizonyítani szeretnél, ám azt veszed észre, hogy bármit teszel, nem tudsz megfelelni, valamilyen oknál fogva ugyanis bizalmatlan veled szemben. Mivel ez téged rendkívülien frusztrál, egy idő után szinte csak az jár a fejedben, hogy lenyűgözd az illetőt, egyfolytában azon kattog az agyad, hogy mit tudnál tenni, amitől tátva marad a szája. Ne akard azonban az önbecsülésed feladni és mindenáron, a saját határaidat túllépve bizonyítani neki, mert nem biztos, hogy hosszútávon megéri. Fogadd el, hogy nem tudsz mindenkinek megfelelni, engedd el a benned lévő görcsösséget, mert így csak a saját közérzetedre leszel negatív hatással.

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

A francia nők már viselik: ez a lapos talpú cipő a szezon egyik legnagyobb trendje

A szandál szezonja előtt ez a cipő kerül elő a legtöbbször a stílusos nők gardróbjából.

Kép

Teszt: Az arcának egy kis részletéből kitalálod, melyik sztár van a képen?

A hírességek mindenhol ott vannak: a tévében, a magazinokban, az óriásplakátokon és a közösségi oldalakon is.

Kép

6 sorozat, ami elképesztő marketinget kapott, a nézők szerint viszont nem érdemes megnézni

Van, amikor egy alkotásnak nagyobb a füstje, mint a lángja. A netezők szerint erre a listára mind igaz a leírása.

Kép

Ez a csodaszer elképesztő módon támogatja az agyad egészségét, és megőrzi a fiatalságát: a cink 5 jótékony hatása

Nos, mit szólnál, ha azt mondanánk, hogy van egy csodaszer, melynek a rendszeres fogyasztásától megfiatalodik az agyad? Bizony, sokan nem tudják, de a cink jótékony hatásai közé tartozik többek között az is, hogy képes serkenteni, fiatalítani az agyi funkciókat. Ám nem csupán ez az egyetlen jótékony hatása van. Nézzük is, melyek ezek.

Kép

Heti AKCIÓ: A Notino bestseller sminktermékei most mind 5000 Ft alatt

Ezek a sminktermékek az az internet aktuális kedvencei, a TikTokon és Google keresésekben is most épp ezek a legnépszerűbb termékek.

Kép

Napi horoszkóp április 16.: az Ikrek merész álmokat dédelgetnek, a Szüzeknek érdemes új kalandokat keresniük

A hét második napján is izgalmasabbnál izgalmasabb üzenetek várnak, érdemes tehát néhány percet a horoszkópdra szánnod!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!