Ezért jó, ha nem követed a szerelmedet a közösségi oldalakon

Izabella

Ha jót akarsz magatoknak, Facebook-diétát tartasz.

Amikor randizni kezdesz valakivel, biztosan te is lecsekkolod Facebookon, Instagramon, Snapchaten és a létező összes közösségi médiafelületen. Nyugi, ő is ezt teszi veled, ez szinte biztos. Sőt, van, hogy már az első randi előtt alaposan átnézed mindenhol a képeit, posztjait, és legszívesebben megdicsérnéd, milyen cuki a kutyája, mennyire hasonlít az apukájára, ja, és az a fagyi is elég jónak nézett ki, amit 41 héttel ezelőtt evett azzal a csajjal, akit betaggelt – és egyáltalán ki is volt az? Ugye, hogy ezt jobb lenne inkább elkerülni?

Sajnos nem túl jó húzás rögtön mindent megtudni a randipartneredről az internet segítségével, jobb, ha magad ismered meg. Sőt, tovább megyünk! Lehet, hogy kapcsolatotok első néhány hónapjában (!) sem szabadna követnetek egymást a közösségi oldalakon.

Olvasd el ezt is!
Csak semmi unalom! 9 egyedi randiötlet nyárra

Ha nagyon megtetszik valaki, esetleg bele is szeretsz, kissé megszállottá válhatsz, ilyen az emberi természet. Ilyenkor képes vagy percenként csekkolni a képeit, üzenőfalát, és akár hónapokra, évekre visszamenőleg is megnézed, hol, mikor, kivel mit csinált.

Azt sem tudod, kik azok az emberek, és máris elkezdesz feszülni. Az a lány vajon tetszett neki? Ki az a srác? Vajon azt a rántottát ő csinálta vagy egy csaj? Spórold meg magadnak a feszültséget! Ha nem látod a profilját, nem hergeled fel magad olyan dolgokon, amelyekről később úgyis kiderül majd, hogy tök felesleges volt aggódnod.

Amellett, hogy a feszkót elkerülöd, marad a kapcsolatotokban egy kis titokzatosság. Ne lássa meg azonnal a bulizós fotóidat, s te se nyomozd le minden lépését.

Ha nem akarjátok a másik minden pillanatát folyamatosan figyelemmel kísérni, jobban fogtok egymásnak hiányozni is, amikor külön vagytok. Az egész randizásélményt megváltoztatja – jó irányban – a Facebook- és Instagram-diéta.

Próbáld ki nyugodtan!