Brad Pitt végre megnyílt: érzelmeiről beszélt, és elárulta, hogyan kezelik

Izabella

Kemény időszakon ment keresztül.

Brad Pitt Angelina Jolie-val történő szakítása óta durva napokat élt meg. Alkoholproblémái voltak, csontsoványra fogyott, és nehezen tette túl magát exfeleségén. Még tetoválást is csináltatott, hogy felejtsen.

Olvasd el ezt is!
Hűha! Brad Pitt tetoválással vigasztalódik Angelina után

Az egész családot megviselte a válás, a gyerekek is szomorúak voltak. Bradet talán még jobban kiborították az események, mint Angelina Jolie-t, de végre elkezdett felállni a padlóról.

Egy friss interjúban elárulta, szakemberhez fordult, hogy el tudja felejteni az alkoholt, és igyekszik teljesen tiszta életet élni.

Nincs titkom, nincs rejtegetni valóm. Emberek vagyunk, és az emberi lét izgalmas. Ha nem beszélünk a problémákról, nem tudjuk megoldani őket. A gyerekek a mindenünk, bármit megteszünk értük

- mondta.

Azt is elárulta, hogy a híresztelések ellenére sincsenek öngyilkos gondolatai, és egy csomó szép dolgot képes meglátni az életben.

A józanságát előtérbe helyezte, szeretne teljes mértékben alkoholmentesen élni, és a terapeutája mellette áll ebben, illetve családi tanácsadóval is rendszeresen konzultál, s a segítségével béke van közte, Angie és a gyerekek között, akiket mindennél jobban szeret.

Elkezdtem terápiára járni. Szeretem, komolyan. Két pszichológusnál is voltam, majd a harmadik személyében megtaláltam a legjobbat.

- mondta.

Úgy fest, Brad tényleg végre jó úton jár.