Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp május 15.: a Szüzek válaszút előtt állnak, a Vízöntőknek kellemes meglepetésben lesz részük

Napi horoszkóp május 15.: a Szüzek válaszút előtt állnak, a Vízöntőknek kellemes meglepetésben lesz részük
A nap cikke

4 csillagjegy, aki hatalmas pénzesőre számíthat május előtt: igazi vagyonra tesznek szert!

A májusi eső aranyat ér – tartja a mondás, ami idén májusban új értelmet nyer egyes csillagjegyek számára.

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 17.: a Rákoknak érdemes önmagukra is időt szánniuk, a Szüzeket váratlan anyagi teher frusztrálja

A hét közepe is tartogat bőséggel izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

5 dolog, ami drasztikusan felgyorsítja az anyagcserét 40 felett

40 éves kor után természetes, hogy lassul az anyagcsere, azonban vannak módszerek, amelyekkel tudsz ezen segíteni!

Olvasd el!

Ő III. Károly király magyar rokona, Tibor, akit az uralkodó rendszeresen meglátogat Zalánpatakon

A brit uralkodó mindig olyan jól érezte magát magyar rokona otthonában, hogy azóta vett is magának egy birtokot a romániai Zalánpatakon.

Olvasd el!

6 étel, amit a neurológusok messziről elkerülnek: komolyan károsodhat az agyad

Ezentúl nem igazán lesz kedved ezekhez az ételekhez és italokhoz, az biztos.

Olvasd el!

10 híres leszbikus nő, aki nem kevés férfival is randizott

Vannak olyan híres nők, akik pár leszbikusnak vallják, mégis sokszor randiztak életük során pasikkal is...

Facebook
Twitter
Pinterest
A hét első napján is érdemes időt szánnod a horoszkópodra, mert ismét izgalmas üzeneteket küldtek a csillagok!

Napi hOROSZKÓP május 15.

KOS (március 21-április 20)

Bizonytalan vagy valamivel kapcsolatban, ezért igyekszel minél több embertől tanácsot kérni, abban reménykedve, valaki majd megmondja helyetted, mit kell csinálnod. Mivel azonban nincs két azonos vélemény, ahány embert kérdezel, annyi fajta, különöző állásfoglalást hallasz, így rá kell jönnöd, csak is Te döntheted el, hogyan cselekedj. Ez is azt bizonyítja, hogy kívülálló személyek, szubjektív véleményt alkotva nem fogják tudni helyetted megmondani, mit csinálj. Ez a Te dolgod, igyekezz tehát magad vállalni a felelősséget!

BIKA (április 21-május 21)

Végre sikerült megfogalmaznod magadnak, hogy mik a céljaid, mi az, amiben ki tudnál teljesedni. Ezt a környezeted nem feltétlenül fogadja kitörő örömmel, de téged a bizalmatlanság ne tántorítson el attól, hogy elindulj a boldogságod felé vezető úton. Fegyverkezz fel önbizalommal, kitartással és akaraterővel, mert nagy szükséged lesz rá ahhoz, hogy saját magadnak és a körülötted élőknek is be tudd bizonyítani, miféle szuper erő és tudás rejlik benned! Hajrá!

IKREK (május 22-június 21)

Olyasmivel kapcsolatban vívsz szélmalomharcot, aminek semmi értelme, nem látszik ugyanis, hogy hosszútávú eredményt hozna. Ennek ellenére nagyon kitartó vagy, amikor a többiek már lemondtak róla, Te még mindig keményen dolgozol rajta. Így kitartásodnak meglepő eredménye lesz, váratlan fordulat lendíti ugyanis előre az ügyet, amely végül jó eredménnyel zárul. Az elért sikert csakis kitartásodnak és magabiztosságodnak köszönheted és a környezeted is elismerően bólint. Légy büszke magadra!

RÁK (június 22-július 22)

Szüntelenül és fáradhatatlanul próbálsz a környezeteddel megértetni valamit, de sajnos be kell látnod, hogy a széllel szemben futsz. Nem akarják megérteni az álláspontod, épp ezért nem is fogadják el, semmilyen szempontból. Tégy egy utolsó kísérletet arra, hogy az általad logikusnak vélt vonal mentén haladva megértesd velük a Te szemszögedből vizsgálva a dolgot. Aki még ezek után sem érti, az soha nem is fogja, épp ezért kár a gőzért. Menj és járd a saját utad, a többiek pedig majd boldogulnak valahogy!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Tanulságos a mai nap számodra, mert olyan dolgok történnek veled, amik mind-mind egyesével tartogatnak számodra valamit, amikből épülhetsz, tanulhatsz és a lelki életedre hatással lesznek. Általában nem vagy filozofikus típus, előnyben részesíted a kézzel fogható dolgokat, ez esetben azonban eléggé elgondolkodtatnak. Hogy ebből képes legyél levonni a számodra legmegfelelőbb konzekvenciát, mélyebben el kell méláznod a dolgokon, miért épp veled történnek.

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Egyelőre bizonytalan vagy a terveiddel kapcsolatban, nem tudod, hogy melyik úton indulj el ahhoz, hogy a kitűzött célod a lehető legkevesebb buktatóval elérd. Akad azonban valaki a környezetedben, aki nálad jóval több tapasztalattal rendelkezik és önzetlenül megosztja veled azt, hogy mit érdemes csinálnod, merre érdemes indulnod ahhoz, hogy a végén biztosan elérd a célod. Hallgass rá, hisz mivel neked fogalmad sincs arról, milyen fába vágod a fejszéd, így mindenképp hasznodra fog válni az, amit tanácsként mondanak. De vigyázz, hogy kire hallgatsz! Akadnak majd a környezetedben bőven hamis próféták, akik csak arra hajtanak, hogy megakadályozzanak a terveid megvalósításában! Téged ez ne tántorítson el egy pillanatra sem, de tudd, hogy kivel és mit osztasz meg!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Egy ideje azon morfondírozol, vajon a megfelelő helyen vagy-e a jelenlegi életedben. Akárhogy is gondolkodsz, nem vagy biztos abban, hogy hosszútávon jót tesz neked, ha a helyzetben maradsz. Amennyiben úgy érzed, változtatnod kellene, ne késlekedj! Gondold végig, hogyan tudnál mihamarabb pontot tenni a dolog végére és ha megtalálod a megoldást, mindenképp változtass! Ha ugyanis sokáig így maradsz, a jelenlegi formában, csak bele fogsz savanyodni az egészbe. Cselekedj, amíg lehet!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Top formában vagy, semmi nem szegheti kedved, kész vagy másokon is segíteni. Ezt a környezeted is észreveszi és a mai jókedved átragad a többiekre is. Igyekszel mindenben a pozitívumot látni, ez az a hozzáállás, ami legyőzhetetlenné tesz. Ma bármilyen akadállyal és váratlan helyzettel képes leszel megküzdeni. Minden nap törekedj arra, hogy ne a külvilág befolyásolja a tetteid és a közérzeted, hisz Te önállóan is nagy dolgokra vagy hivatott.

NYILAS (november 23-december 21)

Úgy érzed, valaki titkol előled valamit, amihez neked is közöd van, de nem tartod bölcs döntésnek, hogy ajtóstól rontva a házba, konkrétan rákérdezz. Emiatt elkezded körbeszaglászni az ügyet és virágnyelven informálódsz a részletekről. Ez nagyon hamar feltűnik az illetőnek és a hátad mögött nevetve rajtad, visz be az erdő legmélyére. Jobban teszed, ha összeszeded magad és rákérdezel, mert így csak felesleges köröket futtok és Te sem kerülsz közelebb a megoldáshoz! Jobb az ilyesmin gyorsan túl esni, de ne aggódj, nem biztos, hogy rosszul jössz ki a helyzetből!

BAK (december 22-január 20)

Az az érzésed, hogy hiába próbálsz feljebb kapaszkodni a hegyen, egyszerűen elfogyott a szufla belőled, akárhogy is küzdesz, nem tudsz tovább mászni. Amennyiben nincs energiád, ül le, pihenj meg, gondold végig, mik azok a célok, amikért küzdesz. Időd van bőven, semmi nem sürget, nem kell ugyanis egyetlen nap alatt meghódítanod a csúcsot. Hidd el, attól mert elfáradtál, nem kell feladnod, hisz ha már ennyit küzdöttél, nem érdemes most visszafordulnod. Nagyon csalódott leszel, ha hátat fordítasz és nem lesz benned elegendő kitartás. Adj időt magadnak, neked is jár egy esély a győzelemre!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Egy számodra közelálló személy kellemes meglepetést okoz neked, ami teljesen felvillanyoz és megváltoztatja a reggel érzett egykedvűséged. Hálás vagy érte, hogy a sűrű rengetegben épp akkor érkezik valaki, aki megragadja a kezed, amikor egyáltalán nem számítasz rá. Igyekezz úgy tekinteni erre a jelre, hogy ez most segít neked átvészelni a nehéz napod és tartsa benned a lelket, mert nem mindenki áll majd ilyen nagyvonalúan hozzád. Ne engedd azonban, hogy a negatív energiák vegyék át feletted az uralmat, hisz valaki azért dolgozott, hogy boldog legyél, az pedig mindent felülír.

HALAK (február 20-március 20)

Valami, amit vakmerően bevállaltál, túl nagy falatnak bizonyul számodra, az első lépések után ugyanis nagyon úgy tűnik, hogy nem tudsz megbirkózni a feladattal. Nem szégyen bevallani, hogy Te is bizonyos korlátok között mozgó, halandó ember vagy, egész nyugodtan kérj tehát segítséged nálad tapasztaltabb emberektől, hisz így tudod megtanulni Te is a dolgok csínját-bínját! Csak olyan személyek segítségét kérd ki, akik nem zsákba macskát árulnak és valóban értenek ahhoz, amit csinálnak! Idővel csukott szemmel is tudni fogod, merre kell menned!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

Napi horoszkóp április 18.: az Ikreknek nagyszabású terveik vannak, a Szüzeknek érdemes a saját érdekeikért kiállniuk

A hét második felében is izgalmak várnak az egyes csillagjegyekre, érdemes tehát, hogy mit üzennek a csillagok!

Kép

A TikTok népszerű sziámi ikrei tabuk nélkül beszéltek a nemi életükről és a halálról: csak az egyikük randizik

Carmen Andrade és Lupita Andrade számtalan kérdést kaptak az évek során arról, hogyan telnek a napjaik és persze a magánéletükről. Ők pedig nem féltek megválaszolni ezeket!

Kép

Rossz dolgok történnek veled? 6 jel, hogy valaki elátkozott téged

Sokszor csak azt hisszük, hogy pusztán balszerencsések vagyunk, pedig könnyen lehet, hogy egy ártó személynek "köszönhetjük" mindezt. Íme a jelek!

Kép

A rák 4 korai jele, amit sokan nem ismernek: az ujjak és a tenyér változása is figyelmeztető tünet

Összegyűjtöttük a rák korai jeleit, amelyekre sokkal jobban oda kéne figyelnünk, mint eddig.

Kép

10 meglepő NASA-találmány, ami a mindennapi életünk részévé vált

Morzsaporszívó, babatápszer, láthatatlan fogszabályzó - a NASA nagyobb hatással van mindennapi éltünkre, mint gondolnánk.

Kép

Hivatalos: Őt tartják jelen pillanatban a legutálatosabb hírességnek a világon - több mint százezer szavazat érkezett!

Íme 2024 legutáltabb sztárjainak listája, több mint százezer szavazat! Egy-két neven még mi is meglepődtünk...

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!