Újra jön a szuper nyári divattáborunk, a Fashion Camp!

Lakatos Márk

Drágáim, jó hírem van! A tavaly indult divattáborunkat annyira sokan szerettétek, hogy úgy gondoltam, idén sem maradhat el. Mert milyen is lenne a nyári szünet egy kis divat és játék nélkül? Hát szerintem irtó uncsi! Úgyhogy ha még nem tudjátok, mi is az a Fashion Camp, most figyeljetek nagyon!

Tavaly indult ugye a tábor, akkor 4 turnust terveztünk kezdésként, amiből gyorsan 5 lett, olyan sok lány szeretett volna egy hetet csak divatozással tölteni. Voltak egészen fiatalka, 10 éves kislánykák és olyanok is, akik az érettségi előtt még táboroztak volna egy jót búcsúzóul, és persze érkeztek nagy divatszakértők és olyan lányok is, akik így akartak kicsit nyitni erre a világra. A lényeg csak az, hogy a végére mindenki új élményekkel lett gazdagabb és hatalmas barátságok is szövődtek. Mert erről szólnak a táborok, igaz? ;)

Mivel készülünk idén? Természetesen most is a Belvárosban vár benneteket a szuper csapatom, hiszen ez egy napközis tábor, ahol szeretettel várunk minden 10-18 év között lányt! A tábor minden nap 10-17 óráig tart, hétfőtől péntekig más-más napi programmal, és persze több turnus közül is választhattok! ;)

Ezek a programok pedig nagyon izgalmasak – van sok-sok szórakozás, de játékos tanulás is. Annyit már most elárulok, hogy idén a fesztiválozás jegyében telnek a napok, ha már ennyire trendi a 70-es évek divatja. Ugyan a tombolás a táboron belül marad, de képzeletben elszabadul mindenki, és ruhával, sminkkal, hajjal készülünk a bulizásra! ;)

  • Szó lesz a stílusról & divatról! Kihez milyen fazonok, színek illenek, milyen stílusok jellemzik a tinédzserkort, és ami utána következik, mit hogyan, mivel érdemes viselni. Egyszóval lehullik végre a lepel a nagy kérdésekről!

  • Bőrápolás és smink, ami fiatal korban is nagyon hasznos! Szerintem egyértelmű, hogy erre szükség van, méghozzá mindenkinek személyre szabottan, a korának megfelelően - mert ha már csináljuk, csináljuk jól, igaz? ;)

  • A hajstyling nap során jönnek a hajápolási alaptippek, meg persze a kontyok, fonatok, copfok - mindenből a legcsinosabb, sok-sok gyakorlással, hogy a csajok menők legyenek nem csak nyáron, de ősztől a suliban is!


Remélem, nektek is tetszik, amit kitaláltunk nektek a csapatommal! ;) Kattintsatok ide a részletekért: http://lakatosmark.hu/fashion-camp/

  • Fotózás is lesz, ha már elmerülünk a divatban! ;) Felturbózunk minden Instagram és Facebook oldalt, és megtanítjuk az alaptrükköket a fotózáshoz, hogy tele legyenek a telefonok szuper képekkel.

  • És végül jön a kedvencem: a mini makeover nap! Ez az a nap, amikor minden tudást összegyűjtve átalakítják egymást a táborozó lányok, méghozzá nagyon kreatívan, és ezt fotókon is megörökítjük. Már most kíváncsi vagyok, hogy milyen átalakulások lesznek, tavaly nagyon jól sikerültek – volt bájos királylányunk, de vagány rockerünk és csinos managerünk is! ;)