Kiknek áll jól a púderes hatású szemöldöktetoválás?

Joy Magazin

Manapság a tökéletes szemöldök nagy divatá vált, melynek eléréséhez többféle szépészeti módszer létezik, ám nem mindegy, hogy melyiket választjuk!

Ha lemaradtál a legutóbbi TV2 TestŐr című műsorról, itt megtalálod a legérdekesebb riportokat:

Kiknek áll jól a púderes hatású szemöldöktetoválás?

Az eddig ismert szálas szemöldöktetoválás azoknak ajánlott, akik a saját szemöldökszőrük közé szeretnének szálas tetoválással dúsabb hatást elérni. Ezzel szemben a púderes hatású szemöldöktetoválás egy finom sminkelt szemöldökre hasonlít, ez főként azoknak ajánlott, akiknek részben, vagy teljesen hiányzik a saját szemöldöke.


Tudat alatt a férfiak az egészséges nőket tartják vonzónak!

Például a nők combján lévő telítetlen zsírsavak a szoptatás alatt bejutnak az anyatejbe, ezáltal a csecsemő valószínűleg intelligensebb lesz. Így tudat alatt a férfiak vonzódnak a szélesebb csípőjű nőkhöz.


Maloveczky Miki imád autót mosni!!

A műsorvezető persze nem a vödrös megoldást részesítette előnyben, hanem a férfias játéknak is beillő magasnyomású mosóval küzdött meg, a nem éppen vékony piszokréteg ellen. Nem csak gyorsabb és alaposabb eredményt ért el, de a vízmennyiséggel is spórolni tudott.


Jelentéssel felruházott ékszerek!

A tradicionális gyöngy ékszer mellett -ami ismét divatba jött – egyre közkedveltebbek a spirituális tartalommal felruházott, szimbolikát rejtő ékszerek. De a jegygyűrű vonalon is vannak új irányok, a matt hatás mellett, a kerekített, kényelmes belső kialakítás is fontos szerepet kap már.


Andor Éva mikrofókuszált ultrahanggal szépült!

A műsorvezető mindig is idegenkedett a plasztikai sebészeti beavatkozásoktól. A Hifu arckezeléssel viszont a bőr természetes kollagéntermelését serkentik. Így a természetes kollagénrostok lesznek azok, amik a bőrfeszességet előidézik.


A szükséges kollagénpótlást már szájon át megoldhatjuk!

A kollagén felelős a bőrünk rugalmasságáért. A kollagén mellett a bőrünk számára még fontos vitamin, az E vitamin, ennek a vitaminnak a hatását pedig a Béta karotin erősíti.


A testillatok is befolyásolnak minket a párválasztásban!

Az aktuális szépségideálokon kívül a megfelelő pár kiválasztásánál, nem csak a tudatunk dönt. A feromonok, a testünk illata tudat alatt befolyásol minket és hozzásegít, hogy számunkra a legmegfelelőbb genetikai állományú párt válasszuk.


Tudatos szolárium használat!

A legfontosabb, hogy szoláriumozás előtt testradírral és arcradírral távolítsuk el az elhalt hámsejteket a bőrünkről, így szebb és tartósabb lesz a barna szín. A szolárium használata után pedig fontos, hogy kívülről és belülről is hidratáljuk a bőrünket.


Hajápolási tippek Konkoly Ágitól!

Az egykori szépségkirálynőnek fontos, hogy komplexen, kívülről és belülről is ápolja a haját. A hajvégeit kókusz zsírral, a hajhagymáit meg szőlőmaggal táplálja.