Erre várt a fél világ: brutálisan őszinte interjúban mesélt a válásról és alkoholproblémáiról a csontsoványra fogyott Brad Pitt

Getty Images
Menyes Barbi

Angelina Jolie neve mindössze egyszer került szóba...

Olvasd el ezt is!
Itt a vége: Angelina Jolie új életet kezd, és megválik a számára egyik legkedvesebb dologtól!

Brad Pitt élete tavaly szeptemberben váratlan fordulatot vett: ekkor nyújtotta be Angelina Jolie a válási papírokat. A színészről azóta rengeteget pletykáltak: volt, ami igaz volt, és volt, ami nem, azt azonban nem lehet nem észrevenni, hogy a filmsztár csontsoványra fogyott.

Brad hónapok óta most először adott komoly interjút, és állt fotós kamerája elé: a GQ Magazin háromféle címlapot is készített vele, de mindegyiken feltűnik, hogy igencsak kemény hónapok állnak az 53 éves hollywoodi filmcsillag mögött.

A magazin számára egy nagyon hosszú interjú is készült a sztárral, aki most először teljesen őszintén mesélt súlyos alkoholproblémáiról.

"Nagyon sokat piáltam, és ez egy idő után komoly probléma lett. Hogy őszinte legyek, simán az asztal alá ittam egy oroszt a saját vodkájával, elég jól ment a dolog. Szeretek inni: van egy pincészetem Franciaországban, imádok borozni...De egy időre szakítanom kellett ezzel. Az igazság az, hogy amióta kijöttem a főiskoláról, szinte nem volt nap, hogy ne ittam volna valamit. Persze amikor családom lett, csak ritkán iszogattam, de a tavalyi év kemény volt. Fél éve azonban nem ittam egy korty alkoholt sem."

-

Brad elmesélte azt is, hogy most már terápiára jár, ami kifejezetten jót tesz neki. A sztár beszélt arról is, hogy ha tehetné, szívesen nevet változtatna, a válása óta ugyanis nem érzi magát színésznek.

"Már nem úgy gondolok magamra, mint egy színészre - az utóbbi hónapokban a család sokkal nagyobb szerepet kapott az életemben. Ha tehetném, új nevet választanék."

-
Olvasd el ezt is!
Jaj, ne! Aggasztó friss fotók kerültek elő Brad Pittről - Szerinted is baj van?

A világsztár mesélt arról is, hogy amikor elköltözött otthonról, nem szállodába ment, hanem egyik kedves barátjához, David Fincherhez, akinek Malibun van egy kis háza: 6 hétig a földön aludt. Sokkolta őt a szakítás, totálisan kikészült, mert úgy érezte, megnyerte a lottót, de képes volt mindent eldobni magától ostobaságok miatt.

Brad beismerte azt is, hogy a filmezés miatt sokszor háttérbe szorult a család, aminek nem kellett volna így lennie, és most mindent megtesz azért, hogy a gyerekei felnézzenek rá, és ismét jó legyen a kapcsolatuk.

A beszélgetés alatt mindössze egyszer említette meg Angelina Jolie-t: arra bíztatta az újságírót, nézze meg a felesége Kambodzsában készült filmjét.