Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

A legemlékezetesebb ruhák a 2017-es MET Gáláról

A legemlékezetesebb ruhák a 2017-es MET Gáláról
A nap cikke

Napi horoszkóp április 18.: az Ikreknek nagyszabású terveik vannak, a Szüzeknek érdemes a saját érdekeikért kiállniuk

A hét második felében is izgalmak várnak az egyes csillagjegyekre, érdemes tehát, hogy mit üzennek a csillagok!

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

Rossz dolgok történnek veled? 6 jel, hogy valaki elátkozott téged

Sokszor csak azt hisszük, hogy pusztán balszerencsések vagyunk, pedig könnyen lehet, hogy egy ártó személynek "köszönhetjük" mindezt. Íme a jelek!

Olvasd el!

4 csillagjegy, aki hatalmas pénzesőre számíthat május előtt: igazi vagyonra tesznek szert!

A májusi eső aranyat ér – tartja a mondás, ami idén májusban új értelmet nyer egyes csillagjegyek számára.

Olvasd el!

Schumacher fia és magyar barátnője, Vivi már 6 éve alkotnak egy párt: süt róluk a boldogság – FOTÓ

David Schumacher és Keszthelyi Vivien 7 éve ismerkedtek meg egymással.

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek egy sorsfordító esemény fogja megváltoztatni az egész életét a közeljövőben

Vajon te is rajta vagy a listán?

Olvasd el!

A TikTok népszerű sziámi ikrei tabuk nélkül beszéltek a nemi életükről és a halálról: csak az egyikük randizik

Carmen Andrade és Lupita Andrade számtalan kérdést kaptak az évek során arról, hogyan telnek a napjaik és persze a magánéletükről. Ők pedig nem féltek megválaszolni ezeket!

Facebook
Twitter
Pinterest
A meghökkentés alapeleme ennek az eseménynek minden évben, és éppen ezért várom én is nagyon, hogy mivel rukkolnak elő a sztárok. Végre egy alkalom, ahol minden meghívott kiélheti kreatív energiáit, ahol nem kell klasszikus, visszafogott estélyikbe bújni. Nézzük csak, milyen említésre méltó ruhákat láthattunk!

Először is: mi az a MET Gála? A Metropolitan Művészeti Múzeum Divatintézete számára rendezett jótékonysági gála, amelynek minden évben más tematikája van. Idén Rei Kawakubo designer és a Comme des Garçons márka előtt tisztelegnek a meghívottak, úgyhogy különleges anyaghasználatra és váratlan szabászati megoldásokra számítottak a szervezők. De vajon kinek sikerült ennek eleget tennie és ki maradt alul a megmérettetésben?

Priyanka Chopra mostanában ragyog a vörös szőnyegen és a tegnapi szettje mellett sem lehet elmenni. Nagyjából szó szerint, mert az egész előteret einstandolta… ;) Emlékeztek még Rihanna 2015-ös sárga, hosszú uszályos Guo Pei ruhájára, amit tükörtojáshoz hasonlítottak? Hát idén Priyanka vonult be egy hasonlóan terebélyes, de inkább Dick Tracy-t idéző, vagány estélyi trencskóban, amit a Ralph Lauren divatház jegyez. Imádom!!!

Kép

Zendaya még csak 20 éves, mégis sikerül folyamatosan meglepnie a divatszakmát. Ezúttal is lenyűgöző volt a papagájos, ejtett vállú Dolce & Gabbana esélyijében, amelyben MET veteránokat is simán lekörözött, és bizonyította, hogy ismét kiérdemelte azt a meghívót. És az a természetes afro hajkorona! Magnifico!

Kép

Nem tudom, mit tippelnétek, mennyi idő volt belebújni ebbe a kis ruciba, de szerintem meg fogtok lepődni – maga a dressz a csatokkal pikk-pakk felkerült az énekesnőre, a szandált viszont egy órába telt felkötözgetni! A tavaly őszi-téli Comme des Garçons ruhával azt üzeni Rihanna Az Ördög Pradát visel rajongóknak és Anna Wintournak, hogy a virágminta minden évszakban lehet eredeti. ;)

Kép

Talán meglepő, de képzeljétek el, a MET Gálára nem kap akárki meghívót, csak azok, akik valamiért nagyon érdekesek a divatvilág számára. Így történhetett, hogy Titanic betétdal ide, Power of love oda, Celine Dion még SOHA nem volt MET Gálán. Idén viszont nagyon felkapott lett a hölgy, sorra mutatja be a jobbnál jobb szetteket, és ez Anna Wintournak is feltűnt, aki felvette őt az idei listára. Mivel a kísérője Donatella Versace volt, adta magát, hogy a divatház öltöztesse, a Versace ruhájához pedig origamiszerű fejdíszt viselt. Az elmúlt egy évben, mióta megözvegyült, leginkább a divatban leli örömét a zene mellett és úgy tűnik, 49 évesen kezd újra kivirágozni. Elöl villant, hátul villant, mégis nagyon csinos. Brava!!

Kép

JLo Elsa hercegnőt idézte meg Valentino ruhájában, és mellesleg új párjával is debütált a vörös szőnyegen. De kit érdekelnek a pasik, mikor nézegethetjük a ruhát, úgyhogy mutatom is a Jégkirálynő díj idei nyertesét:

Kép

Volt néhány nagyon helyes pár is az eseményen, például Blake Lively és Ryan Reynolds, akik másodszor voltak együtt hivatalosak, és ki is tettek magukért. Blake úgy tűnik, a Nagy csobbanás folytatására pályázik a testszínű Atelier Versace ruhájával és a színes kis sellőfarkával. A tollas uszályos look egyébként nem újdonság a gálán, Kim K és Beyoncé is bemutatta már, de Blake-től meglepő, és persze nagyon csinos választás, úgyhogy mindenképp meg kellett említenem. Na és persze azt is, milyen jól passzoltak egymáshoz Ryannel! ;)

Kép

És igen, a nude szín még mindig hódít, ha valaki kételkedett volna benne! Gigi Hadid természetesen Tommy Hilfiger estélyit választott, amelyben az aszimmetrikus szabás volt a legkülönlegesebb és természetesen a rengeteg tüll. Ez a neccharisnya ügy viszont kezd elcsépelt lenni, Gigitől többre számítottam, de azért szexi! ;)

Kép

Helen Lasichanh neve talán nem ismerős nektek (nekem sem volt az), pedig ő Pharrell Williams felesége és gyermekei anyja. Ide persze nem ezért került be, hanem mert az övé volt az egyik legkülönlegesebb kreáció, amit nem is igazán hívhatunk ruhának, hiszen nem hétköznapi viselésre tervezték. A szoborszerű, ujjatlan (vagyis az karok mozgását akadályozó) műalkotás természetesen Rei Kawakubo kéznyomát viseli, úgyhogy már csak ezért is be kellett vállalnom. Innen is csókok Helennek, hogy ezt bevállalta! ;)

Kép

Katy Perry – nem tudom, felismeritek-e a fátyol alatt – szintén vörösbe öltözött a gálára, méghozzá egy egyedi Maison Margiela estélyibe. A fejdíszén a Witness, vagyis a Tanú felirat díszeleg, a look viszont inkább tanulságos – van olyan, hogy sok, még egy MET Gálán is.

Kép

Kendall Jenner egy kristályruhát választott az estére, és ez alatt azt értem, hogy konkrétan nem is volt más a ruháján, csak 85.000 darab kristály. Rei Kawakubonál minden a különleges anyagokról szól, így Kendall La Perla Haute Couture ruhájában épp az volt a meglepő, hogy nem is nagyon volt benne anyag…. Tulajdonképpen egy nagyon drága hálót vett fel az eseményre, de legalább megkönnyítette a kiegészítő választást, mert arra már nem is volt szükség. ;)

Kép

Kim K, a Kardashian-Jenner klán másik meghatározó tagja viszont minden várakozást alulmúlt idén, valószínűleg a tavalyi, Párizsban történt rablás miatt. Se csillogó ékszerek, se sokkoló ruha, semmi. Egy ejtett vállú, alakra simuló fehér ruha és slussz-passz. Fehérben jött, ami talán az új kezdet jele, hogy tiszta lappal indul. Ez a tematika lehetőséget adott az őrületre, annyi szent, de reméljük, jövőre ismét meghökkent bennünket.

Kép

Vannak olyan szettek is, amelyek önmagukban leginkább „mehhh” hatást váltanak ki belőlünk – azaz csinos, csinos, de hol az extra? És ilyenkor jöhet egy karakteres haj vagy smink, ahogy Lily Collins is tette. Tetszik ez a díva feeling a húszas évekből!

Kép

Hasonlóan hercegnősre tervezte az estét a másik Lily, Johnny Depp lánya, aki igazából Lily Rose. A Chanel és Karl Lagerfeld üdvöskéje naná, hogy a divatház ruháját viselte és hát… bájos volt, de semmi extra! ;)

Kép

Madonna Moschinoba bújt, és teljes military hangulatban ünnepelt! Volt itt terepszínű ruha, bőrkesztyű és még álcaháló is, amit stólaként húzott maga után a szőnyegen. Talán inkább ez, mint a fenékvillantás, igaz? ;)

Kép

Julianne Moore Rihannától eltérően nem virágokkal, hanem színes tollakkal díszített Calvin Klein kisestélyit választott, ami nem meglepő, hiszen szereti a tervezőt. Fiatalos volt, üde, tavaszias, és nem túl megbotránkoztató, de biztos nagyon csikizett a ruhája…

Kép

Solange Knowles, Beyoncé nővérkéje egy Thom Browne kreációban jelent meg az estélyen, és bár nem tűnik túl komfortosnak az uszályos pufidzseki-ruha a tavasz közepén, az biztos, hogy formabontó – főleg a korcsolyacipővel.

Kép

Zoe Kravitz, a pixie hercegnő platinaszőke hajjal jelent meg, és bár Oscar de la Renta ruhájától nem esett le az állunk, az összhatás nagyon csinos és légies volt a millenniumi pink/fekete kombinációval. Akár még az Oscarra is elmenne. ;)

Kép

Cara Delevingne ezüst Chanel nadrágkosztümbe bújt és frissen borotvált fejét, amit egy szerep kedvéért vállalt be, szintén ezüstszínűre festette. Biztos sejtitek, hogy nagy lehetett a változás, ezért is vágatott először csak pixie frizurát magának. Most viszont inkább megdizájnolta egy kicsit a haja helyét, hogy magabiztosabb legyen a vörös szőnyeges debütálásán. Az ezüst festékkel és kristályokkal díszített „frizura” irtó futurisztikus és androidos lett.

Kép

A H&M is villantott az eseményen – az általuk tervezett egyedi ruhákban vett részt az estén Nicki Minaj, Future, Ashley Graham plus size modell, Joe Jonas, Jourdan Dunn, Sasha Lane és Stella Maxwell is. Csupa menő név! A H&M egyébként már korábban is dolgozott a Comme des Garçons márkával a 2008-as H&M dizájner kollekciónál, szóval rutinosak voltak. Nekem pont Ashley ruhája nem tetszik annyira, pedig jó ötlet volt egy teltebb hölgyet is beválasztani a bandába, de kicsit túltolták a latin dívát. Future zsabós inge viszont elég vagány lett és szuperül mutattak Jourdan Dunnal! ;)

Kép

Nézzétek csak közelebbről Jourdan ruháját, ami eredetibb volt, mint sok más sztáré:

Kép

Remélem, a mai kirándulást is élveztétek, Drágáim, most pedig írjátok meg a kedvenceket! ;)

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

28 emlékezetes autós film, amit látnod kell

Az autó egy filmben lehet főszereplő vagy kulcsfontosságú kellék – egy biztos: sokszor tesz emlékezetessé egy-egy jelenetet.

Kép

A csillagjegy, akinek kész katasztrófa lesz az élete április végéig

Ezeknek a csillagjegyeknek nem lesz szerencséje mostanság.

Kép

Ijesztő, de ezt a 6 dolgot a telefonod is tudja rólad!

Adatok, üzenetek és helyszínek – mi mindent tud rólad a telód? Most kiderül!

Kép

Napi horoszkóp április 18.: az Ikreknek nagyszabású terveik vannak, a Szüzeknek érdemes a saját érdekeikért kiállniuk

A hét második felében is izgalmak várnak az egyes csillagjegyekre, érdemes tehát, hogy mit üzennek a csillagok!