Most minden kiderült! Javier Bardem először rettegett attól, hogy randizzon Penelope Cruzzal - végre elárulta, miért!

Noémi

Ez a szerelem tényleg nem sokon múlt!

Olvasd el ezt is!
Digitálisan megfiatalított Johnny Deppel támad az új Karib-tenger kalózai-film

Szexi MET-gálás sztárpárok ide vagy oda, az egyik abszolút kedvenc hollywoodi álompárunk akkor is a gyönyörű Penelope Cruz és a sármos Javier Bardem. Még belegondolni is rémes, mi lett volna, ha ők ketten mások oldalán kötnek ki - pedig erre nagy esély volt! Egy friss interjúban ugyanis Javier beismerte, komoly fenntartásai voltak a színésznővel kapcsolatban...

forrás: GettyImages

A színész nemrég egy magazinnak beszélt arról, hogy kétszer is alaposan át kellett gondolnia, randizzon -e a színésznővel, mert Penelope bizony túlságosan tüzes volt. A félelme nem volt alaptalan: a páros a 2008-as Vicky Cristina Barcelona című filmben is házaspárt alakított a vásznon, Javier pedig sejtette, hogy Penelope hasonlóan vehemens személyiség, mint a színésznő által alakított filmbeli neje, Maria Elena.

"Nem volt egyszerű, hiszen ő egy hihetetlenül tüzes nő. És voltak azok a jelenetek, amikor veszekedtünk, a tányérdobálás, a viharos érzelmek...Komolyan meg kellett kérdeznem magamtól, tényleg ezt akarom -e...Penelopénak csak úgy forr a vére. Iszonyúan szenvedélyes - ettől olyan gyönyörű és szexi."

- mondta Javier.
Olvasd el ezt is!
Tedd a párkapcsolatodat szakítás-immunissá, ezzel az 5 egyszerű tanáccsal!

Szerencsére a színész nem agyalt sokáig a dolgon, randira hívta a színésznőt, és innentől ment minden a maga útján.

Penelope és Javier hét éve házasok, két gyermekük van, nem hakniznak éjjel-nappal a szerelmükkel, de nyilvánvaló, hogy dúl közöttük a love.