Végre! Jude Law beszélt az új Harry Potter filmről, amiben ő kapott egy fontos szerepet

Izabella

Alig várjuk már!

Nem is olyan régen robbant a hír, hogy Jude Law kapta meg fiatalkori Albus Dumbledore szerepét a Legendás állatok és megfigyelésük következő részében. Az is ismert már, hogy Johnny Depp játssza majd a Dumbledore életében igencsak jelentős varázslót, Gellert Grindelwaldot. Míg Johnny-t vegyesen fogadta a közönség, Jude-nak a rajongótábor nagy része kifejezetten örült, és alig várják, hogy a nagy varázsló bőrébe bújva láthassák.

A készülő filmről Jude Law mostanság beszélt először a BBC-nek adott interjújában. Elárulta, hogy érez a szereppel kapcsolatban.

Ennek a filmnek óriási rajongótábora van, és a rajongók általában olyan elképzelésekkel, elvárásokkal nézik meg a filmet, amelyek igencsak meghatározottak. Mikor elolvassák a könyvet, elképzelik a karaktereket, és a filmvásznon épp olyannak várják.
Főleg a rajongóknak kell megfelelni. Minden munkában jól akarnak teljesíteni az emberek, ilyen a színészkedés is. Egy kis egészséges félelem belefér. Meg akarunk felelni önmagunknak és a rajongóknak is.
Hamarosan meg fogom beszélni J. K. Rowlinggal, hogy ő hogyan képzeli el Albus Dumbledore karakterét, és mit szeretne, én hogyan játsszam majd.

- nyilatozta a színész.

A tervek szerint idén nyáron elkezdik forgatni az új részt, hogy 2018 őszére már mozikba kerülhessen.

Izgatottan várjuk!