Ruhája miatt küldték ki az edzőteremből a lányt - Szerinted odaillő volt a szettje vagy sem?

Izabella

Érthetetlen, de nem találták megfelőnek az öltözetét.

Sarah Villafañe egész egyszerűen csak edzeni szeretett volna, ehhez pedig vásárolt magának egy fekete edzős leggingst és egy felsőt. Felvette az edzős ruhát, és mielőtt sportolni ment, még az egyetemi óráirs is beült a szettben, tanárai egyáltalán nem bánták.

Mikor a konditerembe ért, megkérte rá a személyzet, hogy vegyen fel egy másik felsőt. Természetesen nem volt nála másik, ezért annyit mondott, oké, majd bement, és elkezdett edzeni.

A terem egyik hátsó sarkában mozgott, épp hasizomgyakorlatokat csinált, mikor odament hozzá a személyzet egy másik tagja, és szólt neki, hogy vegyen fel egy felsőt. Értetlenül nézett, és válaszolt, hogy van rajta felső. Mire azt a választ kapta, hogy ez nem egy teljes felső, és mindent el kell takarnia magából, illetve hozzátette az ott dolgozó, hogy ha ez a lánynak nem tetszik, beszéljen a konditerem főnökével. Erre ő csak nevetett.

Pár perc múlva megérkezett a főnök, és ő is elmondta, hogy fel kell vennie egy pólót. A lány újra csak annyit tudott válaszolni, hogy van rajta. Egyébként sem látott semmilyen dresszkódot a terem honlapján.

A főnök távozásra szólította fel, erre ő kiment, lefotózta magát, és feltöltötte a Facebookra a szettet. Hozzátette, azért választotta ezt az öltözetet, mert számára nagyon kényelmes, és jól érzi magát benne.

Sokakhoz eljutott a történet, és az edzőterem tulajdonosa sem volt kivétel közülük. Mikor rákérdeztek nála, miért küldték ki Sarah-t, annyit válaszolt, hogy szerinte a felsőtestéből keveset takaró ruha egészségügyileg nem megfelelő.

Neked mi a véleményed?