9 éve hunyt el, ez az 5 dolog mégis csak most derült ki Heath Ledgerről

Getty Images
Kitti

9 éve, hogy sokként érkezett a hír: Heath Ledger elhunyt. Az évforduló alkalmából az egyik amerikai csatorna egy különleges dokumentumfilmmel emlékszik meg a sztárról, melynek címe I Am Heath Ledger. Ebben sok érdekes információ derül ki a sztárról, például ezek:

Olvasd el ezt is!
Na végre! Film készül Heath Ledgerről
  • Mel Gibson volt a példaképe: Amikor A hazafi forgatása kapcsán megismerkedtek, Heath totálisan be volt parázva, és nagyon zavarba jött eleinte. De aztán annyira jóban lettek, hogy kéőbb Mel a mentora lett!

  • Majdnem megpályázta Pókember szerepét: Az ügynöke nagyon szerette volna, ha ő lett volna Peter Parker, folyamatosan mondogatta neki, hogy próbálja meg. Bár majdnem be is adta a derekát, Heath nem akarta, mert szerinte egyáltalán nem lett volna jó a szerepben, mert kicsit sem passzol hozzá.

  • Imádott filmezni: De nem mint színész, hanem mint rendező. A halála előtt kezdett el producerkedni és rendezni is, és aki ismerte, az szinte csak kamerával a kezében látta. A mindennapjait is megörökítette, és szívesen nézte magát vissza a fejlődés érdekében.
Olvasd el ezt is!
Tiszta apja: Így néz ki most Heath Ledger lánya
  • Saját altatódalt készíttetett a kislányának: Még mielőtt Matilda megszületett volna, felkérte az egyik barátját, hogy írjon saját altatódalt a kislányának, hogy azzal ringathassa majd álomba esténként.

  • A világ hamarabb szerzett tudomást a haláláról, mint a családja: Borzasztó, de igaz. Olyan hamar nyilvánosságra került a halálának ténye, hogy a családnak egy perc sem adatott meg, hogy egymás között gyászoljanak.

A filmet először május 3-án mutatják be a Tribeca Filmfesztiválon, majd 17-től az egyik csatorna sugározza. Állítólag szívszorító, és hihetetlenül megható, reméljük, hozzánk is eljut!