5 szépségtipp, amit jobb, ha nem próbáltok ki

Bak Andrea, gyakornok jelölt

Az interneten manapság rengeteg szépségtippet olvashatunk, amelyek megkönnyítik az életünket és segítenek időt, pénzt spórolni. De mi a helyzet azokkal az ötletekkel, amelyek sajnos hasznavehetetlenek, és csupán csak időfecsérlésnek bizonyulnak?

Bak Andrea ezt a cikket a JOY gyakornok program pályázati kiírásra küldte.


Itt olvashatjátok:

Összegyűjtöttünk nektek 5 tippet, amit jobb, ha elkerültök, és nem próbáltok ki.

1. Szempilla göndörítés és tusvonal egyetlen mozdulattal

Lássuk be, ha ez a módszer működne, akkor a reggeli készülődésnél rengeteg időt megspórolna nekünk, és nem okozna gondot a tökéletes tusvonal elkészítése.

2. Körömlakkszárítás hideg vizes áztatással

Amikor erről a tippről olvastam nagyon megörültem, hiszen rendszeresen gondot okoz számomra, hogy a körömlakk lassan szárad és gyakran elkenődik. Sajnos ez a módszer sem hozta meg a kívánt eredményt.

3. Tökéletes rúzs cellux segítségével

Arról már mindenki hallott, hogy tusvonalat könnyebb egy cellux segítségével meghúzni, de az, hogy ugyanezzel a módszerrel tökéletes rúzs is készülhet már kevésbé ismert. Talán nem véletlenül, hiszen az ajkak szabálytalansága miatt ezt a módszert én kifejezetten ellenzem, mert a végeredmény leginkább Jokerre fog hasonlítani.

4. Tojásfehérjés arcmaszk

Az arcmaszk, amihez nem kell más, csak tojásfehérje és egy réteg WC papír. Na jó ez egy picit bizarrnak hangzik, de mégis remek megoldás lenne, persze csak akkor ha lenne eredménye is.

Utoljára pedig következzen még egy arcmaszk, ami nem csak hatástalan és bizarr hanem veszélyes is...

5. Ragasztós, széntablettás arcmaszk

Azt hiszem, magyaráznom sem kell, hogy az arcbőrre kent ragasztó mennyi veszélyt is rejt magában, ezen kívül pedig teljesen hatástalan ez a szépségtipp.

Hogy tetszett?