Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp április 24.: a Skorpiók tiszta vizet öntenek a pohárba, a Nyilasok szorult helyzetben kapnak segítséget

Napi horoszkóp április 24.: a Skorpiók tiszta vizet öntenek a pohárba, a Nyilasok szorult helyzetben kapnak segítséget
A nap cikke

Rossz dolgok történnek veled? 6 jel, hogy valaki elátkozott téged

Sokszor csak azt hisszük, hogy pusztán balszerencsések vagyunk, pedig könnyen lehet, hogy egy ártó személynek "köszönhetjük" mindezt. Íme a jelek!

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 18.: az Ikreknek nagyszabású terveik vannak, a Szüzeknek érdemes a saját érdekeikért kiállniuk

A hét második felében is izgalmak várnak az egyes csillagjegyekre, érdemes tehát, hogy mit üzennek a csillagok!

Olvasd el!

Schumacher fia és magyar barátnője, Vivi már 6 éve alkotnak egy párt: süt róluk a boldogság – FOTÓ

David Schumacher és Keszthelyi Vivien 7 éve ismerkedtek meg egymással.

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek egy sorsfordító esemény fogja megváltoztatni az egész életét a közeljövőben

Vajon te is rajta vagy a listán?

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 19.: a Bikák próbálnak urai lenni egy bizonyos helyzetnek, a Rákoknak kellemes meglepetésben lehet részük

A hét utolsó napja is tartogat izgalmakat az egyes csillagjegyek számára, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Olvasd el!

A TikTok népszerű sziámi ikrei tabuk nélkül beszéltek a nemi életükről és a halálról: csak az egyikük randizik

Carmen Andrade és Lupita Andrade számtalan kérdést kaptak az évek során arról, hogyan telnek a napjaik és persze a magánéletükről. Ők pedig nem féltek megválaszolni ezeket!

Facebook
Twitter
Pinterest
A hét első napján is érdemes elolvasnod a horoszkópod, mert izgalmas dolgokat üzentek a csillagok!

NAPI HOROSZKÓP április 24.

KOS (március 21-április 20)

Kezd fogyni a türelmed egy bizonyos ügyben, teljesen úgy érzed, annak ellenére, hogy mindent megtettél a siker érdekében, mégis egy helyben toporogsz. Mielőtt azonban feladnád a küzdelmet, érdemes egy pillanatra megállnod és visszatekintened, hogy mi mindent tettél már meg, milyen távolság van mögötted és mekkora eredmény vár, ha kitartasz. Ha mindezt végiggondolod, Te is rá fogsz jönni, hogy ugyan most nem roham léptekkel haladsz a kitűzött célod felé, mégis ott van előtted és apró, ám annál hasznosabb lépések fognak majd elvezetni oda, ahol végül majd elégedetten hátradőlve gyönyörködhetsz a létrehozott művedben. Nyugi, már csak néhány méteren kell kitartanod, azt pedig már a kisujjadból kirázod!

BIKA (április 21-május 21)

Nem vagy tipikusan az a személy, aki minden egyes garast a fogához ver, most mégis meg kell gondolnod, hogy mire adsz ki pénzt, amennyiben ugyanis kontroll nélkül szórod, nagyon könnyen eladósodhatsz. Szerencsére nem a Világ vége jött el, csupán csak egy ideig határt kell szabnod magadnak és azokra a kiadásokra szorítkozni, amelyek feltétlenül szükségesek. Nem tudhatod ugyanis, hogy mikor üt be a krach, amikor váratlanul nagy összegben kell valamit kifizetned, akkor pedig majd nagyon jól fog jönni az, hogy valaha kétszer is meggondoltad, mire költesz pontosan azért, hogy ha úgy hozza az Élet, ne okozzon gondot a fizetés. Méltán lehetsz büszke magadra, hisz akadt valami, amiben az eszed erősebben működik a szívednél!

IKREK (május 22-június 21)

Úgy döntesz, meghosszabbítod egy kicsit a hétvégét és a mai napot csak azzal töltöd, hogy mind lelkileg, mind pedig testileg feltöltődj és összeszedd magad a következő kihívásra. Noha nagyon jól kiterveltél mindent, sajnos egy váratlan fordulat keresztbe húzza a számításaid és lőttek az egész programnak. Ne bosszankodj ezen, hisz attól már semmi nem lesz jobb, igyekezz mihamarabb letudni a kötelezettségeid, hisz így marad lehetőséged a töltődésre is! Ezen a héten sajnos számolnod kell azzal, hogy nyakadba szakad a tennivaló!

RÁK (június 22-július 22)

Mindig, minden helyzetben igyekszel tisztességes játékot játszani, abszolút nem vagy a csalás és a tisztességtelenség embere és teljes joggal várod el másoktól is ugyanezt a hozzáállást. Mindennek ellenére akad valaki a környezetedben, aki nem kifejezetten a tiszta játszmák embere, sajnos annak érdekében, hogy némi előnyre tehessen szert, igyekszik mindent bevetni, még attól sem retten vissza, ha a céljai érdekében másokon át kell gázolnia. Mivel ez a Te játékszabályaidba abszolút nem fér bele, igyekezz a lehető leghamarabb kiiktatni őt a körből és elmagyarázni neki, hogy ez az elveiddel teljes mértékben ellentmond és nem is vagy hajlandó engedni a huszonegyből. Talán ha rájön, hogy nálad ez nem működik, megpróbál változtatni a hozzáállásán, ám ha mégis úgy dönt, hogy így játszik tovább, akkor bizonyára nincs is helye a Te játékodban!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Komoly helyzetben kérik ki a véleményed, neked pedig gyorsan el kell döntened, hogy pontosan milyen álláspontot is képviselsz ahhoz, hogy ne válj a többiek szemében hiteltelenné. Noha nem egyszerű teljes magabiztossággal kimondanod azt, ami gondolsz, most mégis bátran fel kell vállalnod a véleményed. Lehet, hogy tizenkilencre lapot kell húznod, de próbálj úgy tekinteni a helyzetre, hogy rajtad a Világ szeme és talán a Te álláspontod lesz az, ami eldöntheti a helyzetet. Ne hezitálj sokat, mert ha gyorsan nem mondod ki, mit gondolsz, elúszhat minden az árral. Legyél bátor vállald fel önmagad, a véleményeddel együtt!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Annyi mindent szeretnél egyetlen nap alatt elvégezni, mintha ma szeretnél bepótolni egy hétre elegendő tennivalót. Hamar be kell azonban látnod, hogy egy nap csak huszonnégy órából áll, ezzel tudsz tehát csak gazdálkodni. Állíts fel tehát egy prioritási sorrendet és az alapján szelektáld a feladatokat, hiszen szinte biztosan nem lesz elegendő időd minden egyes, kitűzött programon részt venni és minden kitűzött célt elérni. Igyekezz okosan beosztani a tennivalókat óráról órára és úgy gazdálkodj az időddel, hogy mindenre jusson belőle. Ne akard egy nap alatt megváltani a Világot, hisz egyrészt azt már megtették helyetted, másrészt fájdalom, de be kell látnod, hogy nem rendelkezel semmiféle szuper erővel. Ne legyél tehát saját magad ellensége!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

A környezeted rendkívül céltudatos embernek ismer, akinek gyakorlatilag a lehetetlen, mint fogalom abszolút hiányzik a szótárából. Vannak azonban pillanatok, amikor még neked is megremeg a lábad, annak ellenére ezt minden porcikáddal igyekszel titkolni mások előtt, nehogy bárki is gyengének, vagy bizonytalannak lásson. A hosszú távú boldogság és nyugalom érdekében azonban próbáld meg belátni, hogy bármilyen erős is vagy, még neked is megengedett a tévedés lehetősége, nem kell minden körülmények között legyőzhetetlennek mutatnod magad csak azért, hogy ne okozz csalódást másoknak. Igyekezz önmagad lenni, minden helyzetben, bármilyen nehézség ellenére! Hidd el, ez egy fontos hozzávaló a boldogság receptjéhez!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Kezd eluralkodni a káosz az életedben, nem igazán látod tisztán a helyzetet, épp ezért fogalmad sincs, miként rakj rendet magad körül. Mivel a nagy összevisszaság kezd tarthatatlanná válni, eljött tehát a pillanat, amikor le kell ülnöd és végig kell gondolnod, hogy mi az origó, honnan kezdődött a bonyodalom és ideje elkezdened kibogozni a szálakat. Nem biztos, hogy nem fogsz megizzadni vele, de hidd el, a saját lelki békéd érdekében érdemes mielőbb hozzákezdened. Ne húzd tovább az időt, nincs ugyanis mire várnod, hisz a napok múlásával csak tovább bonyolódik minden. Szedd össze magad és indulhat a takarítás!

NYILAS (november 23-december 21)

Akad valaki a környezetedben, aki szorult helyzetedben azonnal a segítségedre siet, ami jelen helyzetben kis túlzással az életedet mentheti meg. Kicsit sok minden szakadt ugyanis a nyakadba, ami igen csak megnehezíti a megoldást, nem igazán tudod az első pillanatban, hogyan is kellene egyedül megbirkóznod a helyzettel. Szerencsére azonban nem vagy egyedül, hisz van melletted valaki, aki csak arra vár, hogy a segítségedre legyen, hogy mentőövet dobjon, emiatt pedig rendkívül hálás leszel neki. Nem mindenki mondhatja el ugyanis magáról, hogy amikor szorul a hurok, akkor jön egy olyan személy, aki megragadja a kezét és megmenti a hatalmas eséstől. Ne feledd, Te is jössz neki eggyel!

BAK (december 22-január 20)

Régóta bánt egy bizonyos dolog, ennek ellenére nem igazán szeretnél szembenézni vele, attól tartasz ugyanis, hogy kellemetlen helyzetbe kerülsz emiatt és nem fogod tudni megfelelően kezelni a helyzetet. Be kell azonban látnod, hogy sokkal nagyobb megkönnyebbülés lesz, ha sikerül legyőznöd a félelmeid, a gátlásaid és megoldás centrikusan gondolkodva bátran felállsz és le mered zárni a helyzetet. Nem érdemes tovább húznod az időt, mert ez előbb-utóbb teljesen rányomja majd a bélyegét a közérzetedre, amely csak megnehezíti a szituációt. Legyél bátor, ne feledd, aki mer, az nyer!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Komoly kihívással kell ma szembenézned, akaratodon kívül ugyanis olyan szituációba kerülsz, amely igen nehéz akadályokkal lesz tele, neked mégis meg kell tudnod küzdeni vele. Ha azonban nem esel kétségbe, az eszed és a szíved is a helyén van, pontosan tudni fogod, hogyan kell megoldanod a helyzetet, hol van elrejtve a megoldókulcs ahhoz, hogy a végén mindenki elismerését kivívhasd és Te, magad is elégedett lehess a teljesítményeddel. Ne futamodj meg rögtön az első nehézségnél, inkább magabiztosan állj a sarkadra és keményen küzdj meg a sikereidért! Hidd el, annál édesebb lesz az álmod, ha nem gyötör a lelkiismeret amiatt, hogy meg sem próbáltad!

HALAK (február 20-március 20)

Maximalista lévén minden körülmények között a lehető legjobbra törekszel, nagyon fontos számodra az, hogy az általad megkezdett folyamatokat a lehető legtökéletesebben végezd el. Épp ezért amennyiben valami nem a terveidnek megfelelően sikerül, hajlamos vagy lelkileg összeomlani és dühödben azonnal csapot-papot otthagyni. Rendkívül nehezen dolgozod fel a kudarcot, amely sokszor nagyon megnehezíti a helyzeted, hisz ebből adódóan nem igazán találod a megfelelő kommunikációs formát sem. Érdemes azonban időnként leülnöd és higgadtan végiggondolnod több alternatívát is, ha azonban mégsem úgy sül el a helyzet, azt is el kell tudnod fogadni és úgy feldolgoznod a kudarcot, hogy emiatt sem Te, sem mások ne szenvedjenek maradandó károsodást!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

Napi horoszkóp április 19.: a Bikák próbálnak urai lenni egy bizonyos helyzetnek, a Rákoknak kellemes meglepetésben lehet részük

A hét utolsó napja is tartogat izgalmakat az egyes csillagjegyek számára, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Kép

Emlékszel a lányra, aki a Jóbarátokban Bruce Willis lányát alakította? Így néz ki manapság!

Alexandra Holden játszotta David Schwimmer, azaz Ross Geller 12 évvel fiatalabb barátnőjét, aki a férfi tanítványa volt az egyetemen.

Kép

Így lesz tökéletesen tiszta a szőnyeg házi módszerrel: búcsút inthetsz a makacs foltoknak is!

A szőnyegtisztítás még sosem volt ennyire egyszerű, ráadásul így minden bacitól megszabadulhatsz.

Kép

10 színész, akinek a valódi magassága az ellentetje annak, ahogyan a filmekben ábrázolják

A hölgyek közt akadnak igazi égi meszelők, a férfiak viszont sokszor nagyon alacsonyak, így szükség van némi trükközésre a forgatásokon.

Kép

10 tavaszi cipő 20 ezer forint alatt, amivel nem lőhetsz mellé ebben a szezonban

Olyan tavaszi cipőket válogattunk össze, amik a szezon kedvencei lehetnek!

Kép

5 módszer, amivel a kisebbrendűségi komplexussal élők manipulálják a környezetüket

A kisebbrendűségi komplexust nem feltétlen lehet azonnal felismerni, mert az, aki önértékelési zavarokkal küzd, jellemzően olyan álarc mögé bújuk, ami épp az ellenkezőjét sugallhatja. Elmondjuk, milyen jelekre érdemes figyelned!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!