Wow! Ez az cipő már most egy 15 ezres várólistával büszkélkedhet!

mademois-elle.com
Ujvári Viki

Felkapott divathúzások mindig is voltak és mindig is lesznek!

A Hermés Birkin táskájáért ácsingózó fashionisták hosszú várólistájáról talán már te is hallottál. A Jane Birkinről elnevezett darab több, mint 30 éve öregbíti az amúgy se népszerűtlen brand hírnevét, és ennyi idő távlatában is emberek ezrei gondolják úgy, hogy érdemes felkerülni arra a cseppet sem rövid listára, mert ez a táska bizony "tudhat valamit".

A divatkorszakokon átívelő slágerdarabok száma csekélynek mondható, ám szezonális kedvencekből annál több van. Most éppen az Everlane "The Day Heel" fantázianév alatt futó lábbelije robbant akkorát, hogy 5 nap egy szerény 15 ezres várólistát generált.

forrás: stylecaster.com

Ez a kerek orrú, igazi olasz bőrből készült, körülbelül 5 centis sarokkal ellátott cipellő, öt különféle színben került a piacra. Sikerének egyik kulcsa mindenképpen a gumírozott hátsó részben keresendő, hiszen ki szereti átszenvedni a napot feltört sarokkal?!

forrás: pinterest.com

Az ára se annyira borsos, mint amennyire azt elsőre gondolnánk, körülbelül 42 ezer forintért akár a te cipős gyűjteményed is gyarapodhat egy ilyen darabbal.

Olvasd el ezt is!
Hódíts idén nyáron vadító platform cipellőkben!

Mit gondolsz? Neked tetszik?