Teljesen olyan, mintha a Givenchy gyerek kollekcióját North Westnek tervezték volna!

vogue.fr
Ujvári Viki

Meg kell hagyni, hogy a gyerekkollekciók is egyre jobbak.

A Givenchy legújabb miniknek szánt darabjait azt gondoljuk, hogy bármelyik felnőtt divatimádó elfogadná. Most viszont első körben a kisebbekre gondoltak, a jövő trendkövetőire, és North Westre.

Olvasd el ezt is!
10 alkalom, amikor North West stílusosabban öltözött fel, mint te

A kollekciót ugyanis leginkább, Kanye West és Kim Kardashian kislányán tudjuk elképzelni. Az már más kérdés, hogy a 3 éves lurkó leginkább az apukája által tervezett ruhákban vonulgat mostanában - a jövőben viszont minden valószínűséggel, ez a márkahű kötelék is lazul majd.

forrás: harpersbazaar.com

Na de visszatérve, a divatház célja ténylegesen az volt, hogy a fiatal ügyfeleket is kiszolgálja. Ami ezzel a 130 darabból álló kollekcióval minden valószínűséggel sikerül is. A brand eddigi legnépszerűbb kreációt álmodta újra, így a gyűjteményben feltűnnek bomberek, különféle pulcsik, oversized darabok és nadrágok is. Tehát azok a kisfiúk és kislányok, akik nem annyira színpártiak, ők kedvükre válogathatnak majd.

forrás: harpersbazaar.com

A 2017-es őszi/téli kollekció júliusban kerül a boltokba, az árak pedig átlagosan 30 és 110 ezer forint közt mozognak majd.

Olvasd el ezt is!
Híres sztárpárok és fiaik, akik le sem tagadhatnák egymást

Mit gondolsz? Tetszik? Vagy esetleg ez már túlontúl sok?