Megcsal a pasid? A szakértő elárulja, milyen jelekre figyelj (például máshogy veszi a levegőt is)

Birta Brigi

Phillip Adcock pszichológus, testbeszéd szakértő most elárulja, mire kell figyelned, ha úgy érzed, hogy a szerelmed megcsal vagy hazudik neked!

Olvasd el ezt is!
7 nem annyira egyértelmű jel arra, hogy a pasid megcsal

Az ördög a részletekben bújik meg

Az már egy gyanúra okot adó jel, ha túl részletesen mesél el bizonyos eseményeket a párod, és jelentéktelen infókkal traktál. Például, ha megkérdezed, hogy merre volt munka után, és még azt is elmondja, hogy milyen zene szólt a rádióban, ahol a haverjaival sörözött, vagy hogy milyen volt az asztalterítő. Akik hazudnak, azt hiszik, hogy ha pontosan kitalálják a háttérsztorit, hitelesebbnek tűnnek.

A túl sok szemkontaktus

Alapjáraton az a legegyértelműbb jele annak, ha valaki nem mond igazat, ha nem néz a szemedbe közben. És épp emiatt az is lehet egy jel, hogy nagyon erősen próbál a szemedbe nézni, ezzel elhitetve, hogy neki ugyan semmi takargatnivalója nincs.

Olvasd el ezt is!
Aggódnod kellene? Ez a 7 jel azt mutatja, hogy a pasid nincs túl az exén

Megváltozik a légzése

Ha valaki nem mond igazat, akkor annyira koncentrál arra, amit mond, hogy a légzése már nem lesz természetes. Figyelj nagyon, és ha azt látod, hogy máshogy veszi a levegőt, mint egyébként, akkor talán valami titkolnivalója van.

Nézd a kezét!

A kommunikációba a testmozdulatoknak is hatalmas jelentősége van, főként a kéznek. Ha azt látod, hogy folyton takarja vele a száját, akkor az a hazugság egyik ösztönös jele, és a lelepleződéstől fél.

Légy szemfüles, és bízz a megérzéseidben!