Yana Rudkovskaya - A legstílusosabb orosz üzletasszony

Nagy Vivien, gyakornok jelölt

Mi a közös egy olimpiai bajnok műkorcsolyázóban, és egy Eurovíziót nyert énekesben? Mindkettejük mögött ugyanaz a nő áll, aki nem mellesleg hazája egyik legkedveltebb médiaszemélyisége.

Nagy Vivien ezt a cikket a JOY gyakornok program pályázati kiírásra küldte.


Itt olvashatjátok:

Talán nincs olyan ember Oroszországban, aki ne ismerné Yana Rudkovskaya nevét. A hamarosan 42. életévét betöltő hölgy, kiváló üzleti érzékének, és kifinomult stílusának köszönhetően szerzett magának hírnevet. A showbusinessben való pályafutását 2005-ben kezdte, amikor is Yuri Aizenshpis-et leváltva, Dima Bilan producere lett.

Az idő előrehaladtával, az általa támogatott énekes egyre nagyobb sikereket ért el, és eközben Yana is magabiztosan építgette a médiában való karrierjét. Napjainkban hazája egyik legbefolyásosabb üzletasszonyának számít, aki 2009 óta boldog házasságban él az olimpiai bajnok műkorcsolyázó Evgeni Plushenkoval.

Nevéhez számtalan sikeres vállalkozás köthető. Férje, és Dima Bilan menedzselése mellett, a divat világában is aktívan tevékenykedik. Bemutatókat szervez, alapítója egy sikeres divathálózatnak, nemrégiben pedig létrehozta a "Top Mini Star Models" nevet viselő ügynökséget, ami gyermekmodellkedéssel foglalkozik. Ő maga is szívesen áll profi fotósok elé, de a hétköznapokban is hihetetlen stílusérzékkel választja ki az éppen aktuális ruhadarabjait. Íme, a bizonyíték:

forrás: Képek forrása: instagram.com/rudkovskayaofficial/

Yana a "Legsikeresebb és legstílusosabb orosz üzletasszonyok" listáján, a TOP 3-ban kapott helyet. Mit gondolsz, megérdemelte?

Hogy tetszett?