Rojtok, fodrok és virágminta - Ezt láttuk a Coachellán

Lakatos Márk

Ki az, aki belenézett a hétvégén a Coachella fellépéseibe, Drágáim? Volt sok szuper koncert, de nekünk még ennél is érdekesebb, hogy volt egy pár érdekes szett is az oázispartin. Aki lemaradt volna arról, mi is lesz a menő fesztiválozós divat idén, annak hoztam egy kis inspirációt lezser cuccokkal, menő surranókkal és bohém kiegészítőkkel!

A Coachella divatjáról minden évben rengetegen cikkeznek, én sem maradhatok ki belőle! Nem azért, mintha valami hű, de nagy újítások lennének itt – tulajdonképpen az aktuális utcai trendeket ötvözik a sivataghoz és fesztiválokhoz illő darabokkal. De mégis jó egy kicsit belevetni magunkat a nyárba, legalább gondolatban!

Első körben a színeket, mintákat nézzük meg! A világos színek már a borítóképen is felbukkantak, de persze a fehér is tartja a népszerűségét. Ha jó az idő, és nem sajnálod, hogy másnap reggelre inkább bézs lesz a ruha, akkor nincs ennél jobb. Emma Roberts például úgy döntött, magasról tesz a lazaságra, és egy nagyon csinos kis csipkeruhában jelent meg, de mint látjátok, sokan szavaztak még a sikkre a bohóság helyett:

A fekete szintén időtlen kedvenc és sokan szavaztak rá – például Ashley Graham plus size modell, aki egy nagyon szexi Bardot ruhába bújt, csak a lábait sajnálom a pántos szandál miatt innen távolról is…

De a fekete-fehéren túl is van élet, és szerencsére más színek is felbukkantak a hétvégén. A napsütötte narancs, a fukszia, a nyolcvanas éveket idéző kékek és zöldek mind vibrálnak a nyári hőségben. És hogy overall vagy maxiruha, az már a ti döntésetek, de ne felejtsétek el, hogy a mobil WC-ben egyik sem túl praktikus! ;)

Az utóbbi időszak egyik nagy trendje a rétegezés, amiről a hőségben sem szeretnek lemondani a divatimádók. Erre jön a trükkös megoldás: egy könnyű ruha alatt átsejlik a fürdőruha/body/fehérnemű, ki mennyire bevállalós! Szerintem jól néz ki a sötétebb/világosabb anyagok kombinálása is, de a sejtelmes, sötét tüllök fodorral, hímzett virágmintával még vagányabbak.

A virágmintáról már írtam korábban is, hogy nagy kedvenc lesz idén, legyen az apró, játékos minta a hatvanas évekből, intenzívebb a hetvenes évekből, vagy grunge-os, kilencvenes éveket idéző. Selena Gomez kis kendője többször visszatért kiegészítőként, például Ariel Winteren is láttuk, a Modern család sztárján. Szóval Drágáim, elő lehet venni a kendőt, a tavaszi szélben úgyis jól jön! ;)

És ha már a Vadnyugatra mentek a sztárok, nem maradhatott el a rojt, a hasított bőr, a cowboy csizma és kalap sem, Rita Ora és Scott Eastwood tökéletesen illusztrálják ezt, méghozzá klasszikus barnás árnyalatokban. De Vanessa Hudgens vajon a helyi kocsmát készült kirabolni ebben a kendőben?!

Remélem, élveztétek a mai cikket is, és már formálódik a fejetekben, mibe bújtok idén, ha fesztiváloztok! Jövő héten jönnek még ötletadók! ;)