Az internetezők imádják a lányt, aki egy éve nem szőrtelenít

Izabella

Sokan undorítónak tartják Morgant, mert nem szőrtelenít, de őt ez cseppet sem érdekli.

Morgan Mikenas már egy éve nem nyúlt borotvához. Jól olvasod! Hosszú ideje egyetlen testrészét sem hajlandó szőrteleníteni. Nem puszta divathóbortról van szó a fiatal nő esetében, egy régi trauma áll a dolog hátterében.

Mikor 11 éves volt, nagyon durván kicsúfolták az iskolában szőrös lábai miatt, majd el is kezdte borotválni, hogy ne kelljen többé a cikiződők céltáblájának lennie.

Ez a szégyenkezés jó pár évvel később teljesen átfordult, és úgy döntött, megnöveszti szőrét mindenhol, teljesen felhagy a gyantázással, borotválással. Azt állítja, túl sok időt vett el az életéből az, hogy simára varázsolja bőrét. Bátor tette miatt rengetegen követni kezdték a közösségi oldalakon, ahol számos fotót oszt meg kicsit sem szőrtelen testéről. Egyesek szerint csodásan felszabadító lehet az, hogy nem foglalkozik szőrősségével, és teljesen természetesen éli életét, mások viszont durván beszólogatnak neki, és gusztustalannak nevezik.

Morgan szeretne más nőket is inspirálni arra, hogy úgy éljenek, ahogy nekik kényelmes. Ha kell, szőrrel, ha kell, anélkül.

Szerintem ahhoz, hogy szép legyél, szépnek kell érezned magadat, ez a kulcsa. Jó dolog másoktól különbözni, és teljesen normális dolog is. Mindenkinek úgy kellene élnie, ahogyan neki a legjobb.

- nyilatkozta Morgan.

Morgan amellett, hogy nem szőrtelenít, úgy döntött, hogy izmossá és feszessé alakítja a testét. Kitartással és fegyelemmel gyönyörű alakja lett, amit büszkén meg is mutat az interneten.

Azt is elárulta, hogy semmiképp sem a szőrtelenítésről akar bárkit lebeszélni, mindössze arról, hogy bármi miatt feszengenie kelljen az embereknek. Fontosnak tartja, hogy mindenki jól érezze magát a saját bőrében.

Mit gondolsz róla?