Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Végre! Készül a Kutyabarát Balaton Élménykalauz

Végre! Készül a Kutyabarát Balaton Élménykalauz
Facebook
Twitter
Pinterest
Balaton: örök és megunhatatlan – de, mint minden, a kutyatulajdonosoknak ez is sokszor csak egy elérhetetlen álom, egy akadályokkal teli vállalkozás. Ezen segít ettől a nyártól kezdve a „Kutyabarát Balaton” projekt, amit a kutyabarat.hu csapata hozott létre. Mostantól a gazdik magabiztosan és minden hasznos információval a zsebükben indulhatnak útnak kedvencükkel együtt a magyar Riviérára.

Új trend jelent meg a városi kutyatartás elterjedésével, ahol családtagként kezelik a kutyát, éppen ezért a gazdik hajlandóak plusz pénzt, időt áldozni arra, hogy négylábú kedvencük a nyaralás során is velük tarthasson.

De mire lehet szüksége egy meleg nyári napon egy kutyásnak a Balaton parton? Étterem, szállás, kutyastrand, turisztikai látnivalók, de akár állatorvos is – a Kutyabarát Balaton Élménykalauz és a hozzá tartozó honlap segítségével egyszerűen megtalálják azokat a helyeket, ahova szabadon mehetnek kedvenceikkel.

Kép
forrás: kutyabaratbalaton.hu

A májusban induló projektre még mindig lehet jelentkezni. A 20,000 példányban nyomtatott Élménykalauz (térkép) hamarosan megtalálható lesz a balatoni turisztikai irodákban, a térképen részt vevő helyeken és a nagyobb városok frekventált helyein.

Szállások, éttermek, kávézók, cukrászdák, borászatok, strandok, látnivalók (múzeumok, kirándulóhelyek), állatorvosok és chip-leolvasó helyek – mind egy helyen. De ha nem jutsz hozzá a papír alapú térképhez, a kutyabaratbalaton.hu oldalon ugyanúgy minden információt megtalálsz, sőt, akésőbbiekben is veled lehet egy folyamatosan bővülő adatbázis, de akár kutyaelsősegély-kisokos vagy program- és rendezvény ajánló is.

Magyarországon is elindult egy pozitív folyamat: ahogy a gazdik egyre inkább ráébrednek, hogy a békés együttélés nyitja a felelős és kulturált kutyás viselkedés, úgy egyre több bolt, munkahely és szolgáltató lát potenciált abban, ha célközönségébe bevonja a kutyások hatalmas közösségét.

Becsült adatok szerint közel 1,5 millió felelős kutyatartó él Magyarországon, ami azt jelenti, hogy minden 5-6. ember megosztja az életét egy négylábúval.

Kép

Kedves gazdik: ideje a Balatonban is gondolkodni, mostantól minden adott nektek, hogy egy fantasztikus, közös nyaralást szervezzetek kedvencetekkel együtt – zökkenőmentesen. Az egyedülálló projekt megvalósításában számos szervezet és vállalkozás segédkezett, egyebek mellett a Balaton Turizmus Szövetség, a Nébih, az Utazzitthon.hu, a We Love Balaton, a Bayer és még sokan mások.

Május 27-én szezonnyitó rendezvény keretén belül debütál a Kutyabarát Balaton kampány a balatonföldvári kutyabarát fürdőhelyen, erről később bővebben tájékoztatunk benneteket!

Kép
forrás: kutyabaratbalaton.hu

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

Napi horoszkóp április 24.: a Bakoknak érdemes egy kis pihenést beiktaniuk, a Vízöntők kiállhatnak a szuverenitásukért

A csillagok a hét közepére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Akkor és most: Ennyit változott Justin Bieber, mióta 15 évesen berobbant a köztudatba

Mintha csak tegnap lett volna, hogy Justin Bieber szupersztárrá avanzsált.

Kép

6 egyszerű trükk, hogy sokkal kevesebb legyen a vízszámlád: ezreket spórolhatsz!

Ezekre az egyszerű trükkökre szinte senki nem gondol, pedig egy kis tudatossággal sok vizet lehet spórolni, ami nem csak neked jó, hanem az egész világnak is.

Kép

6 csillagjegy, akinek megváltozik az érzelmi élete a Jupiter-Uránusz együttállás miatt

Április 20-án jött létre a Jupiter és az Uránusz együttállása. Hogy mit jelent ez a csillagjegyedre nézve? Mutatjuk!

Kép

6 sokkoló film, ami annyira durva, hogy csak egyszer lehet megnézni

Ezek a filmek annyira durvák, kegyetlenek és sokkolóak, hogy egynél többször senki nem bírja őket megnézni.

Kép

A petrezselyem 7 jótékony hatása: védi a szívet, erősíti az immunrendszert, és rákellenes hatása is van

Alapvetően nem úgy szoktunk tekinteni a petrezselyemre és a szárára, mint értékes vitaminforrásra, melynek számos jótékony hatása van a szervezetre. Az igazság pedig az, hogy nem csupán a szív egészségére van rendkívüli hatása, de bizony rákellenes tulajdonsáságról is ismert.