Budapesten békült ki exével Luke Evans, a Szépség és a Szörnyeteg Gastonja

Getty Images
Ujvári Viki

Hmm egy újabb újrakezdés van kilátásban?!

Azt már talán te is tudod, hogy Luke Evans – akinek neve a mostanában a népszerű Szépség és a Szörnyeteg miatt mindenhol ott van – hetek óta Budapesten forgatja a The Alienist című minisorozatot.

Olvasd el ezt is!
Wow! Budapesten sétálgat A szépség és a szörnyeteg sztárja

Most viszont nem is ez a lényeg, hanem a szerelmi élete. A rajongók újrakezdést szimatolnak a levegőben, már ami a sármos színész és Jon Kortajarena kapcsolatát illeti. A 31 éves spanyol modell Instagram sztorijában ugyanis Budapesten készült fotók kerültek fel, amik csak rövid ideig voltak elérhetőek a nyilvánosság számára (éppen ezért semmilyen formában nem maradtak fent az utókornak).

forrás: pinterest.com

Hogy folytassuk a rajongók összeesküvés elméletét egy dolog biztos: Luke április 15-én lett 38 éves, és könnyen lehet, hogy éppen eme jeles nap apropóján tett egy kis látogatást gyönyörű fővárosunkban Jon - bár a közzétett fotón ő mégsem szerepel, „hiányzik” róla…

Viszont nem felejtette el felköszönteni exét...

forrás: guycandy.com/

A színész és a modell kapcsolata egyébként két éven át tartott, bár most még sok a kérdőjel kettejük második felvonása körül, mindenesetre mi csak remélni tudjuk, hogy a befejezés happy end lesz!

Olvasd el ezt is!
Nem jutunk szóhoz! A szépség és a szörnyeteg után 16 további meséjét filmesíti meg a Disney - A te kedvenced köztük van?