Micsoda változás! Brutálisan lefogyott, mostanra visszahízott Mohamed Fatima - de így is szupercsinos!

Facebook/Mohamed Fatima
Noémi

Fatima azt is elmondta, miért nem tartotta a súlyát.

Olvasd el ezt is!
Tóth Vera még nyaralása alatt is fogyott! Kiderült, hogy csinálta

Mohamed Fatima teste elég sok változáson ment át az utóbbi években: pár éve még 150 kiló volt, aztán gyomorgyűrűt kapott, diétázni kezdett, aminek eredményeként 60 kilósra fogyott.

Hiába volt vékony, az énekesnő nem szerette az alakját, azóta pedig visszament rá néhány pluszkiló, ám azt mondja, így érzi magát jól a bőrében. Fatima a következőket mesélte a Fem3-ban:

"Ennél voltam sokkal vékonyabb, de akkor viszont nagyon nem éreztem jól magam a bőrömben. Mindig kivettem a nagyobb ruhákat, a boltban kiröhögtek a csajok, aztán körbevittek és felöltöztettek az én méretemben. 60 kilóra lefogytam egy nagy mennyiségű súly után, de azóta teljesen másképp élek. Nehéz és hosszú időszak volt ez az életemben, de azóta sportolok és egészségesebben étkezem."

-

Fatima egyébként plus size modellkedik is: azért vállalta barátnője felkérését, mert azt szeretné, hogy a teltebb nőknek is több lehetőségük legyen itthon a ruhavásárlásra. Londonban szerinte sokkal nagyobb a választék, itthon azonban nem könnyű ruhákat találni, ha az ember mérete nem teljesen átlagos.