Harry herceg édesanyja haláláról mesélt, és szívszorító dolgokat mondott

Getty Images
Noémi

Hosszú idő kellett ahhoz, hogy Harry herceg beszélni tudjon imádott édesanyja tragédiájáról a nyilvánosság előtt.

Olvasd el ezt is!
Wow! Úgy fest, Meghan Markle Harry herceghez költözik

Harry herceg mindössze 12 éves volt, amikor édesanya, Diana hercegnő tragikus autóbalesetben elhunyt. A fiatal fiú nagyon nehezen tudta csak feldolgozni a tragédiát. Volt idő, amikor nehezen bírkózott meg a történtekkel, ez pedig a viselkedésében is megnyilvánult: sokáig úgy beszéltek róla az emberek, mint a királyi család fekete bárányáról, akinek balhéitól volt hangos a sajtó.

Mostanra azonban a 32 éves herceg megkomolyodott, és nemrég életében először, teljesen nyíltan mesélt Diana haláláról a The Daily Telegraph című brit napilapnak.

"Sokszor álltam a totális összeomlás szélén. 12 évesen vesztettem el az édesanyámat, és nagyon igyekeztem eltemetni az érzelmeimet, de az komoly hatással volt a munkára, a magánéletemre és mentálisan is befolyásolt."

-

- mondta a herceg, aki bokszolni kezdett, hogy levezesse a benne felgyülemlett feszültséget és rengeteg agressziót. Bátyja, Vilmos javaslatása azonban egy idő után szakértői segítséget kért Harry, akkor jött rá arra, hogy nem csak neki vannak ilyen problémái, és nagyon jót tett neki, hogy kibeszélte magából a fájdalmas dolgokat.

Harrynek a hadseregben eltöltött évek is sokat segítettek: 10 évet volt a katonaságnál, és tudja, rengeteget köszönhet azokak az időknek.

forrás: GettyImages

"Elborzadva gondolok bele, hogy hol lennék most a hadsereg nélkül..."

-

- nyilatkozta korábban Harry herceg.