Pikáns hálószobatitkokat árult el Channing Tatum felesége

Izabella

Így legalább egy kicsit bejuthatunk Channing hálószobájába...

A világ egyik legszexibb házaspárja egyértelműen Channing és Jenna Dewan Tatum. Sok év után is izzik köztük a levegő, és imádják egymást. 2005-ben ismerkedtek meg, és 2009-ben házasodtak össze, kislányuk már hároméves.

Jenna egy interjúban elárulta, véletlenül sem szeretné, hogy attól, mert házasok és szülők, ellaposodjon a kapcsolatuk férjével, és fontosnak tartja, hogy mindig "frissen" tartsák szexuális életüket.

Olvasd el ezt is!
Motiváció kell az edzéshez? Nézd meg Channing Tatum és felesége izmos strandtestét!

Szerintem minden nőnek izgalmassá kellene varázsolnia a szexet. Nem csak a partnere, hanem saját maga számára. Sokszor megkérdezik, hogy teszel valamit azért, hogy izgalmas legyen a partnered számára a szex? Erre én annyit felelek, hogy nem, hiszen nem csak miatta, hanem magam miatt csinálom. A fehérneműk, amikben elcsábítom, nem feltétlenül miatta vannak. Hanem mindkettőnk számára. Hogy én szexinek érezzem magam benne, és akkor neki is jó lesz

- árulta el tippjét Jenna.

Azt is elmondta, akkor szexelnek, amikor kedvük van hozzá, és nem szokták beosztani, hogy egyes napokon kötelező. Mivel nagyon elfoglaltak, sokszor hiányoznak egymásnak. Jenna ezt kifejezetten nagy áldásként éli meg, hiszen ez azt jelzi, hogy még mindig nagyon szerelmesek egymásba.

Imádjuk őket együtt!