Rettegj, Gigi Hadid! A világhírű sorozatsztár, Lisa Rinna 18 éves lánya a jövő modellreménysége!

Menyes Barbi

Most még Kendall Jenner és Gigi Hadid ücsörögnek a modellvilág trónján, ám már nyakukon egy újabb sztárcsemete, akinek igen nagy jövőt jósolnak a szakmában!

Emlékeztek még a Melrose Place című sorozat gaz csábítójára? A Taylort alakító Lisa Rinna a mai napig szuperdögös, és nem meglepő, hogy két lánya van, akik szintén gyönyörűek. Így nem csoda, ha az egyik legnagyobb modellügynökség, az IMG már le is szerződtette Lisa és Harry Hamlin 18 éves lányát, Delilah Belle Hamlint.

Lisának mindkét lánya álomszép, és mérget veszünk rá, hogy a sötétbarna hajú Amelia is hamarosan nővére nyomdokaiba lét. Micsoda gének!

forrás: GettyImages

Delilah saját bevallása szerint sosem álmodott modellkarrierről, most azonban nagyon boldog, hogy az IMG a szárnyai alá vette. A sztárcsemetét egyébként az Instagramon fedezték fel: a lánynak népes rajongótábora van, húga pedig szuper képeket csinált róla.

"Nem terveztem, hogy modellkedni fogok. Persze van egy Insta-oldalam, a 15 éves húgom, Amelia szokott csinálni rólam fotókat a birtokon."

-

Hát, a képek elég jók lettek a lányról, aki a szakemberek szerint simán lekörözheti még Gigi Hadidot is...