Jobb, mint egy hollywoodi film: Nagyon romantikus módon kérte meg párja Antal Timi kezét!

Noémi

Menyasszony lett az X-Faktor énekesnője, de nem akárhogyan!

Az X-Faktor harmadik szériájából ismert énekesnő eljegyzése épp úgy zajlott, mint a legjobb hollywoodi romantikus filmekben!

Olvasd el ezt is!
7 tökéletlen (de totál romantikus) lánykérős sztori

A lány párja, Gergő nem aprózta el a dolgot: a család, a barátok és egy mozi is a fiú segítségére voltak a nagy kérdés feltevésében - erről a Borsnak mesélt.

"Hajlamos vagyok arra, hogy megadjam a módját az eseményeknek és úgy gondoltam, hogy ha az ember házasságra adja a fejét, akkor a lánykérés legyen emlékezetes. Nem voltunk még együtt moziban, és mostanában beszélgettünk Timivel arról, hogy meg kéne nézni egy filmet. Eszembe jutott, hogy a moziban fogom megkérni a kezét. Írtam egy szerelmes dalt, közben bevontam a családot és a barátokat, akiket mind meghívtam az eseményre."

-

A lánykérés nem kevés szervezést igényelt, de Gergő mindent megtett a cél érdekében.

"Kibéreltem egy mozitermet és forgattunk egy videoklipet a dalhoz, amit Timinek írtam. Itt-ott látható benne, hogy írok valamit egy papírra, de csak a végén mutatja a kamera a szöveget: Hozzám jössz feleségül? Azt mondtam neki, hogy meghívást kaptunk egy filmvetítésre. Beültünk, kezdődtek az előzetesek és amikor feltettem a nagy kérdést, meglátta, hogy a mozinézők mind a szerettei."

-

Timi természetesen igent mondott barátjának: együtt sírtak és ölelték egymást a lánykérés után.

Romantikus, ugye?