Kész, eldőlt: holtbiztos, hogy ő lesz a következő James Bond

Noémi

Hogy meglepődtünk -e? Egy cseppet sem!

Először úgy volt, hogy Tom Hiddleston bújik a 007-es bőrébe, ám mi jobban örültünk volna, ha az isteni Ryan Gosling lenne a következő szexi ügynök - állítólag erre is komoly esély volt. Ám most már szinte biztos, hogy egyik fiatal színész sincs ott a végső befutók között.

Olvasd el ezt is!
Tom Hiddleston végre megszólalt: ezt gondolja exéről, Taylor Swiftről

Most már arról szólnak a hírek, hogy kőkemény melóval, de sikerült meggyőzni Daniel Craig-et, hogy vállaljon el egy utolsó James Bond-filmet. A legutóbbi, a Spectre után Craig ugyanis kijelentette, inkább felvágja az ereit, de akkor sem forgat még egy Bond-filmet. De van az a pénz...

Craig állítólag komoly tárgyalásban van a film producereivel, akik körülbelül 40 millió dollárt ajánlottak neki a főszerepért.

Pedig Tom Hiddleston igazán nagy esélyes volt, ám állítólag nagyon nem tett jót neki a Taylor Swift-románc, a Bond-filmek producere, Barbara Broccoli pedig kifejezetten önelégültnek tartja a színészt, és esze ágában sem volt engedni, hogy ő játssza a brit titkosügynököt.

Craig pedig már jópárszor bizonyított, és ha kellően megfizetik a színészt, akkor biztosan túlteszi magát azon, hogy 2015-ben még így nyilatkozott a Bond-filmkről:

"Hogy leszek -e még James Bond? Most biztosan nem, és úgy egyáltalán, soha többet. Végeztem ezzel az egésszel, tovább akarok lépni."

-