Háborog az internet népe! Az „élő Barbie", Valeria Lukyanova beszólt SJP-nek és egy csomó másik embert bántott meg

instagram, getty images
Joy.hu

Valeria Lukyanovát mindenki az élő Barbie-ként ismeri. Az ukrán nő rengeteg képet tölt fel magáról minden közösségi oldalra, ezekből kiderül, hogy valamennyire tényleg hasonlít a játékbabára. Azonban legutóbbi videója sok embert akasztott ki.

Ugyanis egy olyan videót töltött fel youtube-ra, melyben anyanyelvén próbálta megfogalmazni a csúnyaság fogalmát. Olyan dolgokat mond benne, hogy akik nem természetes szépségek, csak úgy léphetnek ki az ajtón, ha sminkelik magukat.

Sarah Jessica Parkernek is intézett egy kemény beszólást, egyszerűen lófejűnek nevezte.

Aztán azzal folytatta, hogy vannak olyan nők, akik úgy gondolják, semmi nem segít rajtuk, közben pedig a kanapén ülnek és süteményt esznek. Hozzátette, hogy szerinte ez mind a belső rondaságnak köszönhető.

Még a rajongói is kiakadtak, egyesek szerint ő az a tipikus csaj, aki milliónyi plasztikai műtéten esett át, aztán így próbálja megmondani mindeninek, milyennek kell lenniük, hogy kell élniük. Mások szerint egyszerűen beteg.

Valeria egyébként minden létező helyen tagadja, hogy plasztikáztatta volna magát:

„Egy tű sem ért az arcomhoz”

- nyilatkozta.
Olvasd el ezt is!
Selena Gomez vs. Bella Hadid: A két sztár ugyanazt a ruhát viselte, de melyiknek állt jobban?

Állítólag annak köszönhető az irreális vékonysága, hogy megfelelően táplálkozik, nyers halat és friss gyümölcslevet fogyaszt, emellett pedig keményen edz. Korábban egyébként még meredekebben nyilatkozott az étrendjéről, mivel azt állította, csak levegővel és fénnyel táplálkozik. Sokak szerint is komoly gond van a testképével.

Ezek szerint a hozzállása épp annyira egészségtelen, mint az életmódja… Mit gondoltok?