3 szexmítosz a női testről, aminek már nem szabad bedőlni!

getty images
Joy.hu

A női test lenyűgöző - akár szex közben is. Ám sok-sok mítosz övezi, amiket még most is sokan elhisznek.

Jacq Jones, szexuális tanácsadó lerántja a leplet ezekről a valótlan állításokról. Mutasd meg a pasidnak is!

A nők nem képesek ejakulációra

„Először is, a női nemi szervekkel rendelkező emberek épp annyira képesek ejakulálni, mint a férfiak. A férfi és női test néhány dologban különbözik, de sok köztük a hasonlóság.”

- állítja Jones.

Meglepő, de szex közben tényleg megtörténik, hiszen vannak, akik elég sok nedvességet vesztenek odalent az aktus közben. Bár lehet, hogy sokaknak ez nem tűnik fel, mégis igaz, tehát a mítosz hamis.

A női ejakuláció síkosítóként hat

Ez nem igaz, akár sérülést is okozhat, hiszen az ejakuláció állaga inkább a vízére hasonlít - a víz hatását pedig mindenki megtapasztalhatta, aki csinálta már zuhany alatt.

„Ez az anyag képes eltávolítani a hüvelyből a természetes síkosítókat, így határozottan nehezíti a szeretkezést.”

- tette hozzá a szakértő.

A vaginális és klitorisz orgazmus két teljesen különböző dolog

A kétféle orgazmus nem különbözik egymástól. A nők 70 százaléka képtelen pusztán hüvelyi úton elmenni Jones szerint. Ahhoz, hogy egy nő csúcsra jusson, nem elég stimulálni 1-2 területet.

„A klitorisz nem egy kis golyó, hanem a hüvely falához kapcsolódik mindkét oldalon. Ha tehát megtörténik a behatolás, indirekt módon a klitoriszt is stimulálják.”

- mondta.

Az anatómiai különbségeknek köszönhető, hogy egyeseknek ez nem elég. Ezért is fontos, hogy tisztában legyél a saját tested működésével, hogy jó szexben legyen részed. A szakértő azt is hozzátette, hogy egyik orgazmus sem jobb a másiknál.

Te pedig ne érezd magad kellemetlenül, ha ezt elolvastad, mert ha a testednek valamire szüksége van, azt meg kell adni neki!

-
Olvasd el ezt is!
Húha! Egy meglepő mód, ahogy a korod kihat a szexuális életedre