Újabb magyar sztárbaba érkezik: apuka lesz az imádott színész

Noémi

Hatalmas az öröm a népszerű színész és kedvese családjában!

Hamarosan kisbabája születik Vágó Bernadettnek, a Budapesti Operettszínház színésznőjének és a színész-énekes Miller Zoltánnak.

A pici ősszel érkezik, Bernadett pedig már bejelentette a babavárást a színházban is. A párnak ez lesz az első közös gyermeke: Zoltánnak már van egy tizenkilenc éves fia, Dávid, akinek Ullmann Mónika az édesanyja, és egy későbbi kapcsolatából is született egy lánya, a hétéves Emma.

forrás: Budapesti Operettszínház
Vágó Bernadett

A Bors megkérdezte az Operettszínház művészeti vezetőjét, Kerényi Miklós Gábort, hogy mi lesz így a társulattal, hiszen Szinetár Dóra is babát vár, Dancs Annamária otthon van pici gyermekével, Muri Enikőtől pedig nemrég váltak meg.

"Ez egy nagy kérdés! Castingokat tartunk, és azt kell mondanom, sok új tehetséget fedeztünk fel, akiket hamarosan be is dobunk a mély vízbe. Nagyon örülünk a gyermekáldásnak, támogatom, hogy minél több baba szülessen, ez a legfontosabb az életben! Nekem pedig az a feladatom, hogy megoldjam a kismamák pótlását. Talán Berni még egy-két hónapot színpadon lehet, de ezt nem tudhatjuk biztosan."

-

Gratulálunk a magyar sztárpárnak!