Megérkezett a szőke hajak megmentője!

Promóció

Örömmel mutatjuk be az új JOICO BLONDE LIFE termékcsaládot, mely a legszebb szőke hajszínek elérését és tartós fenntartását a szokott professzionális minőségben teszi lehetővé.

Imádjuk a szőke hajszínt! Minden árnyalatát! Ez az egyik legnépszerűbb, legszebb, viszont legkényesebb hajszín is a világon, így annak ápolása különösen fontos. Hogyan lesz igazán ragyogóan szőke és egészséges hosszú hetekig a festett szőke hajszín? A JOICO válasza a BLONDE LIFE intenzív hajápoló trió, mely szulfátmentes formulájával kifejezetten a kényes szőke és szőkített hajtípusok napi ápolására és tökéletesítésére született. Az exkluzív szalon szolgáltatások és a maximális otthoni hajápolás professzionális eszközei is.

A statisztikák szerint a világosított hajú vendégek 79%-a keres olyan hajápoló terméket, mely segítséget nyújt durva tapintású, porózus, nehezen kifésülhető hajának kezelésében… erre nyújt megoldást a BLONDE LIFE család, mely olyan fantasztikus hatékonyságú összetevők kombinációját tartalmazza, mint a rugalmasságot növelő Arginin, vagy a gazdagon ápoló Monoi és Tamanu olajak, természetes méregtelenítő formulák és az elmaradhatatlan JOICO szabadalom, a Bio-Advanced Peptide Complex®, mely segít újraépíteni a sérült hajszerkezetet. Ezek együtt garantálják a legmagasabb ápoló faktort és a legfényesebb, legcsillogóbb hajkoronát. Ha igazán szeretnéd kihozni a maximális szépséget és csillogást a szőke hajból, akkor megérkezett a tökéletes fegyvertár!

Keresd a Blonde Life termékeket a JOICO webshopjában: https://webshop.joico.hu/