Félre a feketével, jönnek a legmenőbb színpárosítások

Lakatos Márk

Mindenkinek vannak kedvenc színei, amiknek szuper dolog felfedezni újabb és újabb oldalait. A kísérletezés nagyon izgalmas dolog, én már csak tudom! A tavaszi gardróbrendezés pedig jó alkalom arra, hogy elővegyetek friss favoritokat és régi slágereket, amikből aztán egy kis trükközéssel új lehetőségeket teremthettek a rohanós reggelekre. Adok pár tippet, hogy mit mivel érdemes idén passzítani!

A khaki nőies oldalát mutattam be nemrég – és hét mitől lehetne femininebb, mint a rózsaszíntől? ;)

A sárga lesz a tavaszi nyári szezon egyik nagy kedvence, nem maradhatott ki a mai válogatásból sem:

A hot pink és piros/fukszia/halvány pink párosai is imádnivalóak idén tavasszal!

Victoria Beckham nem csak a magassarkú cipellőkről szokott le az utóbbi időben, de a sok-sok feketéről és szürkéről is. Ez a váltás pedig annyira jól sikerült, hogy választottam tőle is néhány példát, amiből tanulhatunk – és látszik, hogy egy jó color blocking szettet fel tudtok dobni még egy kicsit elütő színű táskával is!

A zöldet se felejtsük ki, ami talán most nem akkor menőség, de! Egy jó fuksziával párosítva, 80-as évek feelinget adhatunk neki és egy kis frissességet, babakékkel nagyon bájos lesz és 70-es kicsit éveket idéző, pirossal pedig a hatvanas éveket csempészhetjük a megjelenésünkbe.

2017 egyik nagy globális kihívása a tudatos hozzáállás a divathoz – ennek egyik lépcsője, hogy támogatod a helyi tervezőket, hogy használt ruhát vásárolsz (cserélgetsz), vagy hogy bizonyos ideig nem vásárolsz semmit. Te melyiket tudnád vállalni? ;)

Az biztos, hogy az egyik legnépszerűbb módszer itthon a second hand shopping, és ez a terület virágzik is. Már rengeteg helyen találtok például óriási Háda darabáras és kilós üzleteket – mindkettőben lehet szuper darabokat találni, és főleg nagyon színes, egyedi darabokat, és most ez a cél. Ha egyedül nem bírjátok a válogatást, menjetek barátnőkkel és szemezgessetek egymásnak is, így gyorsabban át tudjátok nézni a sok-sok ruhát. Április elején új áru jön a Háda boltjaiba, szóval most lehet készülni egy izgalmas kis kincskeresésre! ;)

Adtam egy kis inspirációt nektek a holnapi szettetekhez, Drágáim? Tessék körülnézni a gardróbban és kicsit játszani a színekkel, mára ez a házi! ;)