12 év után visszatér a képernyőkre a Barátok közt egyik ősrégi sztárja - nem is akárhogyan!

Facebook/Konta Barbara
Noémi

Nagy örömhírt közölt a csinos magyar színésznő!

Emlékeztek még Konta Barbira, a Barátok közt Hoffer Eszterére? A színésznő, akinek azóta már 8 éves nagy lánya van, 12 éve tűnt el a nyilvánosság elől, 3 évvel ezelőtt pedig annyit lehetett tudni, hogy ő és focista férje elválnak. Most nemcsak visszatér a képernyőkre Konta Barbara, de egy hatalmas örömhírt is elárult magáról:

"Egy hét múlva szülök!"

-

- mesélte a színésznő a Blikknek, és azt is elmondta, Franciska lánya már izgul a baba érkezése miatt.

"Nagyon várja már a hugica érkezését és már én is! Bár jól viselem a várandósságot, a vége felé azért már nehezebb. Tényleg minden terhesség más, és ugyan nem mondom magamra, hogy milyen öreg vagyok, de csak eltelt nyolc év."

-

Barbara elmesélte azt is, nagyon szerencsésnek érzi magát, hogy a válása után elég hamar megtalálta új párját.

"Bár nem számítottam rá, a válás után hamar szerelmes lettem. A párom civil foglalkozású, és lassan három éve vagyunk együtt, boldog, kiegyensúlyozott a kapcsolatunk. Eddig. Nyilván nem az első három év a nehéz. Tényleg nincs okom panaszra, Franciskával is nagy az összhang köztük, ami nekem nagyon fontos. A volt férjemmel a lányomnak is jó a kapcsolata, mi, szülők sem lettünk haragosok, ami megkönnyíti a dolgokat."

-

A Barátok közt egykori sztárja és kislánya a TV2 Vigyázat, gyerekkel vagyok című műsorában tűnik fel nemsokára. A színésznőt lánya vette rá a szereplése.

"Miatta vállaltam el a műsort, annyira ki akarta próbálni, kíváncsi volt rá, hogy milyen a tévében szerepelni. Tudja, hogy az én életemnek is szerves része volt, úgyhogy ennek tudom be a szereplési vágyát. De veszélyesen tetszett neki, és jól érezte magát abban a közegben."

-