Hollywood legnagyobb díváinak legendás szépségtitkai

Europress
Kata

Kíváncsi vagy, mitől volt olyan szép Marilyn Monroe, Elizabeth Taylor vagy Grace Kelly? Eláruljuk!

A régi Hollywood legnagyobb díváit ma is csodáljuk szépségükért, amit sokszor egészen különös trükkökkel próbáltak megőrizni. Ezekből sokat ma is érdemes kipróbálni, ezért összegyűjtöttük legféltettebb szépségtitkaikat!

Marilyn Monroe

Platinaszőke haja és vörös rúzsa mellett Monroe-t leginkább alakjáról lehetett egyből felismerni. Hollywood szexszimbólumot csinált belőle, amihez kerek formái is hozzájárultak. Gyakori testmozgással és fehérjében gazdag étrenddel tartotta ezt meg. Reggelire pedig egy igen furcsa koktélt fogyasztott: felforrósított egy pohár tehet, beleütött két tojást, felkeverte és megitta.

forrás: Europress

Elizabeth Taylor

Taylorról úgy hírlett, hogy nagyon sok mindent maga csinált: megtanulta Kleopátra frizurára vágni a hajt, de még az erős tusvonalról híres sminket is maga készítette el. A legfontosabbnak azonban azt tartotta, hogy az ember mindig aludja ki rendesen magát, mert ez a szépség alapja. "Egy jó alvás nélkül drágám, bizony pokolian nézel ki."

forrás: Europress

Audrey Hepburn

Hepburn ikonikus megjelenéséhez hozzátartozott hangsúlyos szemöldöke és őzike tekintete. Szemét hangsúlyozta leginkább, amihez hatalmas és szétálló szempillák is kellettek. Sminkese úgy érte el a tökéletes hatást, hogy egy biztosítótű végével minden egyes szálat szétválasztott szempillafestés után. Ezt mondjuk annyira ne próbáld ki otthon!

[/text expiration-date="2017-04-03"]