Nagyon titkos esküvőre készül Gianni és Debreczeni Zita - íme a részletek!

Instagram/ZitaDebreczeni
Noémi

A pár kézfogója heteken belül megtörténik, de minden a legnagyobb titokban zajlik majd.

Debreczeni Zita - aki nemrég a Joy-nak is mesélt élete nagy napjáról - és Gianni lagzija állaítólag a jövő hét végén lesz a Dolomitokban, 3000 méter magasban, és a korábbi híresztelésekkel ellentétben nem lesz nagy vendégsereg az esküvőn. A Bors információi szerint mindössze néhány ember lesz ott a szertartáson, és szó sem lesz nagy olasz buliról. Azt azonban még nem tudni, magyarul vagy olaszul zajlik -e a szertartás.

Olvasd el ezt is!
Dobó Kata és Zsidró Tamás vagy Debreczeni Zita és Gianni - Szerinted melyik páros volt stílusosabb az InStyle Style Awardon?

Egy bennfenntes szerint az olaszországi egybekelés után itthon lesz egy nagy buli a barátoknak.

Zita koszorúslányai pedig a barátnői lesznek: a lányok a jövő héten négy napra Olaszországba utaznak, ám bővebb infrmációkat állítólag ők sem kaptak - titoktartásra kötelezték őket.

Állítólag a pár nászajádékra sem tart igényt, mindenkit arra kértek, inkább jótékony célra fordítsa a nekik szánt összeget.

A magyar sztárvilágban nem csak Zitáék vágytak ilyen egybekelésre: Liptai Claudia és Gesztesi Károly, illetve Sebestyén Balázs és felesége, Viki is titokban házasodtak.