A legstílusosabb sorozatszereplő hölgyek

Lakatos Márk

Tegye fel a kezét, akit már inspirált gardróbfrissítésre egy csinos vagy vagány tévés karakter! Carrie Bradshaw? Rachel Green? Blair Wladorf? Mind ismerős, igaz? De nézzük, még kik azok, akiktől érdemes ellesni egy-két tippet! ;)

Carrie, a szabályokra fittyet hányó

Oké, ez nem is kérdés – biztos vagyok benne, hogy nem csak szextippeket és mélyenszántó párkapcsolati eszmefuttatásokat kaptatok a Szex és New York főhősnőjétől, de egy pár szuper outfit ötletet is! ;)

Serena van der Woodsen, a bohém sikk képviselője

A Gossip Girl sztárja, Blake Lively, nem szerette különösebben Serena karakterét, a gardróbját viszont annál inkább, és a mai napig felbukkan hasonló, sikkesen bohém szettekben. És azok a kalapok!!!

Blair Waldorf, a mindig csinos

Serena párja, és a sorozat másik legnépszerűbb szereplője, ami a divatot illeti. A „prim & proper” angol kifejezés megtestesítője, azaz mindig stílusos, visszafogott, elegáns, és úgy általában, az illendőség a vezérelve az öltözködésben. A szabályokat sem felrúgta, inkább csak megpöckölte, de azért láttunk tőle izgalmas szetteket – színben és formában is, nem beszélve a fekete harisnya és sárga magas sarkú kombinációjáról, amit ide most nem válogattam be… ;)

Rachel Green, a 90-es évek fashionistája

Egy pár éve még ciki volt elemezgetni a 90-es évek szettjeit, de most, hogy sorra jönnek vissza különféle izgalmas és néha borzalmas elemek ebből a korból, érdemes megnézni, ki az, aki esetleg inspirálhat benneteket ebből a korszakból. Bár a Jóbarátok nem elsősorban a stylingról lett híres, Rachel figurája, aki a Ralph Laurennél dolgozik a sorozat nagy részében, kifejezetten előremutató szetteket hordott. Ti melyiket vennétek fel a 3 közül?

Olivia Pope, a semleges színek mágusa

A Scandal című sorozat főszereplőjéről egy dolgot biztosan el lehet mondani – a kabátgyűjteményét bárki szívesen viselné. Aki nézi a sorozatot, kíváncsi vagyok, megfigyelte-e, mikor volt az a pillanat, amikor Olivia először vett élénk színű kabátot –az ilyen apró dolgok általában nagy változást jelentenek a karakter életében, érdemes figyelni rájuk! ;)

Alicia Florrick, a kosztümkirálynő

Néztétek A férjem védelmében c. sorozatot, Drágáim? Akkor egy dologra biztos emlékeztek – Mrs. Florrick csodálatos kosztümjeire! Mert nem csak Carrie és Serena laza street style szettjei lehetnek érdekesek. ;) Oliviához hasonlóan Alicia is fekete-szürke és más komor irodai színeket viselt kezdetben, de aztán ahogy bátorodott a karakter, úgy lett egyre izgalmasabb a színválasztás. De ami érdekes mindkét hölgynél, hogy még ha uncsik is a színek, a szabásvonalak sosem! ;)

És mi lehet nagyobb elismerés (főleg a stylistnak), mintha a First Lady-t inspirálja a karakterünk? ;) Ez a kép 2015-ben készült Michelle-ről, aki egy Michael Kors darabot vett át Aliciától:

Claire Underwood, a letisztult sikk megtestesítője

A Kártyavár sorozat rajongói is örülhetnek, hogy nem csak a politikai intrikák, de a divat is helyet kap a sorozatban. Azt mondják, minden sikeres férfi mögött áll egy (sikeres) nő, de jelen esetben Claire Underwood egy lépéssel előbb jár, legalábbis ami a stílust illeti. Alkatra szabott, tökéletes darabok, selyempizsama, gyönyörű blúzok… Hol van már A herceg menyasszonya című film bájos hercegnője? ;)

Samantha Ewing, az olajmágnás feleség

Igazi klasszikus! ;) Nem sok sorozatszereplő van a 80-as évekből, akit ki lehet emelni, de a Dallas nagy kedvenc volt, és meghatározó is a maga korában. Szóval jöjjön Samantha, aki nem csak szexi volt, de tudta is, mi áll jól neki! ;)

Wilhelmina Slater, a díva

A Ki ez a lány? sorozat Wilhelminája, Anna Wintour és Szörnyella de Frász tökéletes kombinációja. Túlzó, színes és extravagáns a stílusa, ami nem biztos, hogy a hétköznapokra a legjobb választás, de hát kinek a pap, kinek a paplan!

Lady Mary Crawley, a vintage hercegnő

A Downton Abbey sorozat egyik főszereplője nem csak csípős nyelvéről, de kifinomult stílusáról is híres – és hát valljátok be, nem csak a szövevényes családi kapcsolatok, de a csinos ruhák is érdekesek a sorozatban. Michelle Dockery pedig fantasztikusan mutat mindenben, ami vintage – és csak ismétlem magam, de nézzétek azokat a kalapkákat! ;)

Megtaláltátok a kedvenceteket, Drágáim? ;) Elismerem, a lista nem teljes, és biztos, hogy lesz olyan, aki lemaradt, pedig megérdemelte volna. De nem baj, ezért van a komment rész, hogy megírjátok nekem és a következő cikkbe talán bekerülnek ők is! ;)