Most akkor ki Harry herceg édesapja? Diana egykori szeretője végre megszólalt!

Noémi

Évtizedek óta téma, hogy könnyen lehet, Harry herceg apja nem is Károly herceg...

Az angol sajtó 33 éve, szinte Harry herceg születésétől azt találgatja, vajon ki lehet Diana és Károly kisebbik fiának az igazi édesapja. A házaspár kapcsolata abban az időben már nem volt felhőtlen, így sokak szerint könnyen lehet, hogy a fiatal herceg egy váratlan románc gyümölcse... Diana kapcsán sokszor felmerült már James Hewitt neve, akivel az asszony a 80-as években találkozgatott, és évekig együtt is voltak.

forrás: Gettyimages
James Hewitt

James Hewitt nemrég egy ausztrál műsorban mondta el, hogy az, ami körülötte megy, csakis kitaláció, és szó sincs arról, hogy ő lenne Harry herceg édesapja. A királyi lovas testőrség őrnagya, Hewitt neve azért is merült fel, mert első ránézésre tényleg hasonlítanak. Ez azonban minden bizonnyal csak a látszat, Harry ugyanis 1984-ben született, Diana pedig hivatalos információk szerint csak 1986-ban találkozott először a férfival.

forrás: GettyImages
Harry és apja, Károly herceg

Évekkel később Hewitt egyébként jó pénzt keresett a Dianával való románcán: könyvben mesélt a hercegnőhöz fűződő viszonyáról, és a mai napig vannak nála állítólag olyan levelek, amiket Diana írt, így nem kizárt, hogy azokat egyszer egy szép összegért még pénzzé teszi...