Jön a kanál, amivel finomabb enni
Életmód, Gasztro2017. március 13. #életmód#gasztro#tudomány#találmány#Szórakozás#étkezés#Finom#újdonság#Technológia
Michel/Fabian
Ezt a kanalat arra tervezték, hogy imitálja az ujjunk krémes ételekbe mártásának élményét.
Az üvegből vagy fából készült -t a tökéletes kanál utáni kutatás szülte, és az ujjunk lenyalásának élvezetét hivatott megidézni. Két férfi közös találmánya a kanál, egyikük, Charles Michel Michelin-csillagos séf, míg másikuk, Andreas Fabian professzor a Bucks New Egyetemen, és konkrétan kanalakból PhD-zott (nem viccelünk).
forrás: Michel/Fabian
A cseppformájú kanál formája valóban egy ujjbegyet idéz és arra készült, hogy olyan krémes ételeket együnk vele, mint a mogyoróvajkrém, a Nutella, a joghurt vagy a hummusz, de mézet merni is lehet vele.
forrás: Michel/Fabian
Az üvegből készült Goûte darabja 29 fontér, míg fából készült változata 19 fontért rendelhető .