Kapcsolatukról mesélt Zsidró Tamás és Dobó Kata

Izabella

Elárult néhány érdekességet a sztárpár.

Olvasd el ezt is!
Dobó Kata és Zsidró Tamás vagy Debreczeni Zita és Gianni - Szerinted melyik páros volt stílusosabb az InStyle Style Awardon?

Sokan meglepődtek, mikor kiderült, Zsidró Tamás és Dobó Kata egymásba szerették, és egy párt alkotnak. Hamarosan elkészült róluk az első romantikus fotó, amin látszik, hogy nagy az összhang köztük.

Olvasd el ezt is!
Szerelmes fotót tett közzé Dobó Kata és Zsidró Tamás

Végre megszólaltak kapcsolatukról. Elárulták, hogy maximálisan kiegészítik egymást, és komolyan gondolják. Zsidró Tamás határozott szimbiózisnak nevezte szerelmüket.

Más ritmusban élünk Katával, én mégsem tudom elképzelni, hogy egy fodrászlánnyal legyek együtt. Katával eltérő társaságban mozgunk, de gyakran merítkezünk meg egymás köreiben, és ez izgalmasan színezi ki a kapcsolatunkat. Ráadásul Kata a divatban is otthon van, és azért sem kell magyarázkodnunk egymásnak, ha esetleg fél órát késünk egy találkozóról, hiszen mindketten élünk át hasonló szituációkat, ami miatt megértően tudunk az ilyesmihez viszonyulni. Sok mindenben kikérjük egymás véleményét, határozott szimbiózisban élünk

- mondta a sztárfodrász a Borsnak.

Arra a kérdésre, hogy milyen jövője lesz szerintük a kapcsolatnak, vajon fellángolásról van szó, vagy sokkal többről, a színésznő annyit felelt, erre érdemes lenne öt év múlva visszatérni, akkorra tutira kiderül.

Mi szurkolunk nekik.