Végre tudunk aludni: megvan, miért nem ment el Eva Mendes Ryan Goslinggal az idei Oscarra!

Menyes Barbi

Napok óta azon jár az eszünk, talán válik a sztárpár? Pedig dehogy!

Ryan Gosling hetek óta díjkiosztókra jár a Kalifornia álom című filmje miatt, pár napja pedig az Oscaron is megjelent, méghozzá jelöltként, ám dögös neje, Eva Mendes ezúttal sem tartott vele. Valljuk be, ha egy sztár állandóan egyedül jár hivatalos eseményekre, felvetődik a kérdés, vajon mi lehet ennek az oka?

Ám mielőtt bárki arra gyanakodna, hogy válságban van Eva Mendes és Ryan Gosling kapcsolata, eláruljuk, erről (sajnos? szerencsére?) szó sincs! A színésznő nemrég a következőket nyilatkozta arról, miért is látni őt ritkán ilyen eseményeken:

"Valószínűleg a legtöbben nem tudják rólam, de imádok otthon lenni. A vörös szőnyeg helyett pedig sokkal szívesebben töltöm az időt a kislányaimmal."

-

Evának és Ryannek két gyermeke van: Esmeralda 2 éves, Amanda pedig 11 hónapos. A filmcsillag elmesélte azt is, mekkora nehézséget okozott számára formába lendülni a második szülése után.

"Bevallom, nehezebb volt minden, mint az első szülés után. De még így is jó a helyzet, azt hittem, sokkal keményebb dolgom lesz. De nem ülök egy percet sem: egész nap a gyerekek után rohangálok. Az életmódom is megváltozott: jó példát akarok mutatni, így már nincs otthon egy gramm nassolnivaló sem. "

-

Ryan egy igazi mázlista, ugye?