Ezt látnod kell: Itt az első fotó Emily Bluntról Mary Poppins bőrébe bújva!

http://celebsbios.com
Ujvári Viki

Gyerekkorunk nagy kedvence visszatér!

Tény és való, hogy az eredeti változat 1964-ben készült, sikerén mégsem változtatott az a sok évtized, ami azóta eltelt. Számos színházi feldolgozás és pár filmes ihletmerítés után, hamarosan ismét a filmvásznon csodálhatod majd az egyik legvarázslatosabb dadát: Mary Poppinst.

Olvasd el ezt is!
Végre! 13 év után újra együtt az Igazából szerelem sztárpárja!

Az 1900-as évek elején játszódó történet Londonba repít minket, ahol az elfoglalt szülők, kénytelen egy nevelőnőt alkalmazni komisz gyermekeik mellé, ám egyik dadus se bírja sokáig. Majd egy szép napon megérkezik papagájfejes ernyőjével, a keleti szél hátán Miss Poppins. Akit a feldoldozásban Emily Blunt alakít majd, és az első fotó máris napvilágra került...

forrás: buzzfeed.com

Az eredeti alkotás egyébként P. L. Travers A csudálatos Mary című regénye alapján készült, Julie Andrews főszereplésével. A történetet azonban nem volt olyan egyszerű filmkockákra álmodni, ugyanis az írónő hallani se akart arról, hogy imádott könyvét szétcincálja Hollywood. Walt Disney-nek évek kellettek ahhoz, míg végre rávették Pamela Lyndon Travers-t hogy mondjon igent a mozira. A filmstúdió végre elérte, amit akart, de egy aprócska gond még mindig volt: Julie Andrews-t szerették volna a dada szerepére, ám ő éppen várandós volt mikor felkérték, így a Disney megvárta, míg a színésznő világra hozza első gyermekét és elkezdődhetett a forgatás. Az alkotás végül 5 Oscar-díjat zsebelt be, és ezek közül egyet Julie Andrews kapott Legjobb színésznő kategóriában. Tehát egy dolog biztos: mindenképpen megérte várni rá.

forrás: today.com

A film remakejét előreláthatólag 2018 karácsonyán mutatják be az Egyesült Államokban, hogy a nagy visszatérés sikeres lesz-e majd, az kiderül :)

Olvasd el ezt is!
15 romantikus vígjáték, amit minden nőnek látnia kell, mielőtt betölti a 30-at

Te is imádtad gyermekként Mary Poppinst?