Mel C sem úszta meg: komolyan éheztette magát az egykori Sporty Spice

Noémi

Melanie C-ről sosem gondoltuk volna, hogy őt is beszippanthatja a fogyókúrázás...

Sporty Spice mindig szuperfitnek és egészségesnek tűnt, és nem hittük volna, hogy ő is az a fajta nő, aki képes a végletekig elmenni a fogyás kedvéért. Mel C azonban nemrég beismerte, volt idő, amikor csontvékony akart lenni, ennek érdekében pedig mindent megtett, amit csak lehetett.

Mel C 2000-ben

Az énekesnővel a napokban az egyik francia lap készített interjút, ahol Mel C elmesélte, a 90-es években bizony nem normális módon akart lefogyni. Napi 12 órát edzett, emellett gyakorlatilag alig evett - de ő maga is beismerte, hogy akkoriban fogalma sem volt a helyes táplálkozásról, egyszerűen csak megvonta magától az ételt.

Később, a 2000-es évek elején azonban más problémái akadtak:

"2000-ben komoly depresszióval küzdöttem, ráadásul nem sportoltam épp semmit. A mozgás nagyon kellett az életembe, hogy visszataláljak önmagamhoz. A sport nem csak fizikailag, de mentálisan is helyre tud tenni, ha mélyponton vagyok."

-
Olvasd el ezt is!
Gratulálunk! 44 évesen újra anyuka lett az énekesnő

Mel C szerencsére hamar visszatalált önmagához: ma már 60 kilót nyom, amivel abszolút elégedett, és szeretné, ha 8 éves kislánya, Scarlet is megtanulja tőle a helyes étkezést és a mozgás szeretetét.