Mutasd meg neked mi a Joy!
Ünnepeld velünk a JOY 20. születésnapját!
Mutasd meg, téged mi tesz boldoggá?
Tölts fel róla egy képet az Instagramra #showyourjoy hashtaggel és nyerj! Megmutatom
A nap cikke

4 dolog, amit soha ne fogyassz a menstruáció alatt

A menstruáció előtt és alatt sok nő küzd különféle problémákkal, mint a puffadás, lassabb emésztés és hasonlók. De a pattanások vagy a fáradékonyság is nagyon zavaró tünet lehet, amiket a hormonjaid játéka okozhat. Viszont ezen tüneteket te is erősíthetsz bizonyos ételek fogyasztásával.

Még több olvasnivaló

Egykori kedvenc farmertrended idén végre visszatér

Tudtad, hogy életedben csak háromféle lelki társsal találkozol?

4 dolog, amit soha ne fogyassz a menstruáció alatt

20 kép, ami bizonyítja, hogy a cicák a világ legviccesebb állatai

Hibák, amiket nem szabad elkövetni grillezéskor

6 izgalmas minisorozat, amit pár nap alatt meg tudsz nézni

Álomesküvő: összeházasodott Rose Leslie és Kit Harington

Nagy visszatérő! A fülbevaló, ami mindenki kedvence 2018 nyarán

Amikor jobb, ha elengedjük

Amikor jobb, ha elengedjük
Nincs kép Király Dóra, gyakornok jelölt
Facebook
Viber
Twitter
Google+
Pinterest
Előfizetek
Szerettem. Szavakat nem találok mennyire szerettem. De csak szerettem. Már nem szeretem. Egyik nap gondoltam egyet és valaki azt javasolta nekem, hogy írjak ki magamból mindent és akkor majd jobb lesz. Nem hittem neki. Micsoda badarság? Hogy is lehetne jobb? Hogy szűnhetne meg az a fájdalom? Kipróbáltam. Hosszú idő elteltével úgy gondolom, ami segít, az az idő. Számtalanszor gondoltam arra, hogy odaadjam neki, vagy el küldjem neki, vagy szimplán csak bedobom a postaládájába. De nem volt rá lehetőségem...

Király Dóra ezt a cikket a JOY gyakornok program pályázati kiírásra küldte.


Itt olvashatjátok:

A levelemben pedig ez állt:

„Lehetséges, hogy ez a levél talán el sem jut hozzád, vagy oda sem adom neked, de ki szeretnék magamból kiadni mindent és a lezáratlan dolgok végére pontot tenni. Sokáig szomorkodtam miattad, amiatt, amit tettel velem és ahogy alakultak a dolgok. Miután itt hagytál, úgy éreztem valami megváltozott. És meg is változott. A padlóra kényszerítettél és ott hagytál, de emellett meg csúnyán meg is bántottál, nem is egyszer hanem sorozatosan. Ezt soha nem fogom neked megbocsátani.

Olyan embernek tartalak, aki megérdemli azt, ahol most van és az idő, hidd el nem a te markodra dolgozik. Úgy gondolom voltak a kapcsolatunkban (már ha annak volt nevezhető) jó pillanataink is, de te rengeteg rosszat okoztál, szörnyű bevallani, de több rosszat, mint jót.

A jó dolgok, amikor órákon át beszélgettünk, amikor csak veled lenni volt jó, csak egymást nézni, a napok, amikor jöttél hozzám és az, ahogy megismertelek és ahogy megkedveltelek.

Viszont a rossz dolgok: az örökös játszmák, a megjátszások, a hazudozás, a kétszínűség, a megalázás, ezeket is bőven kaptam tőled. Ha veled voltam, meg akartam neked felelni és azt akartam, hogy tökéletes legyek neked! De olyan nincs, hogy tökéletes, most már neked van és ennek örülök, hogy megtaláltad a boldogságodat és a szerelmet, mert nekem fontos volt az, hogy te boldog legyél, ellentétben veled!

Neked sem én, sem a boldogságom nem számított! Úgy gondolom és azért írom ezt a levelet neked, hogy tudd és tisztában legyél a dolgokkal. Nem szeretnék nyitott kapukat, lerágott csontokat. Ha beleptél az ajtómon, vagy bent maradsz, vagy kimész, de a küszöbön nem állsz.

Akarok ezzel a levéllel és a mondattal arra utalni, hogy köszönöm neked azt, amire megtanítottál, de szeretném, hogy tudd azt, amit érzek és azt is, hogy ezt a dolgot én lezártnak tekintem.

Velem valahogy mindig másképp viselkedtél, mint másokkal, vagy csak elfogult voltam veled szemben. Igen, az voltam, biztos vagyok benne. Ahogy megismertelek, szép lassan tökéletessé váltál számomra és szerintem Te ezt érezted. Mindig! De a történtek felnyitották a szememet, hogy milyen is vagy te valójában!

Két év alatt egyszer nem találtam meg az összhangot magammal és nem éreztem magam szépnek, jónak, csinosnak, de leginkább boldognak. Úgy gondoltam, nekem ahhoz rád van szükségem, hogy boldog legyek. De nem, magamat sem szerettem, így te sem tudtál engem szeretni.

El nem tudod képzelni, hogy hányszor akartam belelátni az elmédbe, hogy vajon mit gondolsz, mikor ezt teszed, vagy másképp cselekszel. Ha ezt a levelet olvasod, akkor tudd, hogy nagy bátorságra volt szükségem ahhoz, hogy eljuttassam hozzád. Remélem boldog vagy és jól telnek a napjaid! A leckét megtanultam, köszönöm! Vigyázz magadra! A soha nem viszont látásra.”

De nem küldtem el neki. Féltem, szorongtam miatta, de leginkább a választól féltem. A semmitől. Tudtam, hogy érzett valamit, azt viszont nem tudtam, hogy mit. Nap, mint nap ezen gondolkoztam, hogy mit érezhet. Mindig megkérdeztem és nem jött konkrét válasz. Szeret velem lenni, de nem szeret. Érez irántam valamit, de nem tudja mit. Most mit tegyek? Elengedjem, vagy ne adjam fel és várjak? Vártam, vártam és csak vártam, de semmi. Már kezdtem belebolondulni..

Kép

1 évvel később

Jött egy üzenet. Tőle. Ha egy évvel előbb ír, azt mondom erre vártam, de már nem. Azt mondta szeret, de én már nem. Az idő segített nekem, az idő mellettem állt. Most már magabiztosnak, csinosnak és kiegyensúlyozottnak érzem magam és tudom, hogy az is vagyok. Nincs szükségem, szavakra, hogy tudjam, milyen vagyok. Ő egy éve boldog volt, most én vagyok a boldog. Nincs szükségem rá, ahhoz hogy boldognak érezzem magam. Szerelmes voltam. De elmúlt, ahogy minden elmúlik.

Történetem tanulsága, hogy tudni kell magunkat elfogadni, olyannak, amilyenek vagyunk, még ha szerelmesek vagyunk is. Nem szabad hagyni, hogy egy olyan ember akit szeretsz, olyanra formáljon, amilyen embert ő akar.

Tanuljuk meg, hogy soha nem szabad hagyni, hogy valaki a padlóra kényszerítsen és utána pláne még ott is hagyjon. Engem ott hagytak. Csak segítséggel tudtam felállni, de sikerült és erős vagyok.

Hogy tetszett?

Kép
10 titkos félelem, amiről a pasik 90%-a nem mer beszélni

Bár ritkán mutatják, de bizony a férfiak is félnek. Néha pedig pont annyira banális dolgoktól, amire mi csak legyintünk, számukra viszont nagyon fontos. De ez pont így van velünk is, nem?

Mondd el a véleményed: országos kutatás indul nők és férfiak munkahelyi tapasztalatairól

A Nyitottak Vagyunk új, évente ismétlődő kutatássorozata a nők mellett a férfiak munkahelyi tapasztalatait is felméri. A kérdőívet július végéig töltheted ki, és elmondhatod, te hogy látod; nőként mennyire teremtenek számodra egyenlő lehetőségeket, és mi alapján ítélik meg a munkádat?

Egykori kedvenc farmertrended idén végre visszatér

A farmer mindenféle verzióban ideális választás lehet. A megszokott kék árnyalat mellett idén a színesebb darabok is képbe kerültek, ám ha ez a vonal nem a te világod, a fehérben megálmodott denim darabokat érdemes kipróbálnod.

Tápai Szabina bikiniben mutatta meg pocakját

Tábai Szabinának már gömbölyödik a pocakja, de nem fél megmutatni bikiniben. És milyen jól teszi, gyönyörűen néz ki a sportos kismama.

Óriási kutyás beach party lesz hétvégén Fonyódon

Most hétvégén rendezik meg Fonyódon az egyik legjobban várt balatoni kutyás eseményt, a Dog Beach Fest-et. Három nap intenzív kutyázás és pancsolás a Balatonban. Kihagyhatatlan!

Tudtad, hogy életedben csak háromféle lelki társsal találkozol?

Ha kicsit nyitottabb vagy az ezotériára, biztos, hogy hiszel abban, hogy az emberek nem véletlenül kerülnek a látókörünkbe és minden új ismeretségnek oka van. És talán abban is hiszel, hogy léteznek lelki társak.

54 évesen adott életet kislányának Brigitte Nielsen

Mindenkit ledöbbentett a hír, amikor Brigitte Nielsen bejelentette, hogy babát vár, hiszen a színésznő már 54 éves. Viszont nagyon boldog jelenlegi férjével, akivel mindenképpen szerettek volna közösen is gyermeket vállalni.

4 dolog, amit soha ne fogyassz a menstruáció alatt

A menstruáció előtt és alatt sok nő küzd különféle problémákkal, mint a puffadás, lassabb emésztés és hasonlók. De a pattanások vagy a fáradékonyság is nagyon zavaró tünet lehet, amiket a hormonjaid játéka okozhat. Viszont ezen tüneteket te is erősíthetsz bizonyos ételek fogyasztásával.

Nevetésre felkészülni: Kedvenc férfi színészeid viccenek festenének nőként

Mit szólnál, ha Chris Hemsworthből Christina Hemsworth lenne? Ugye, hogy kissél meglepődnél? Nézd meg ezt a galériát, és nevetni fogsz, az biztos.

Nagyon intim titkot kotyogott ki szerelméről Ariana Grande

Nem biztos, hogy akartad tudni azt az információt Ariana Grande szerelméről, amit az énekesnő elszólt a minap egy Twitter posztban.

Drew Barrymore vallomása: meghökkentő módon állt bosszút exén

Drew Barrymore ma már boldog anyuka, és nemrég ismerkedni kezdett valakivel, de a 90-es években még egészen máshogy gondolkodott. Olyannyira, hogy egyik exén meglepő bosszút állt.

Meghan hercegné átveszi Erzsébet királynő egyik feladatát

Nagy megtiszteltetés Meghan hercegnének, hogy hamarosan átvehet egy fontos feladatot, amit eddig II. Erzsébet látott el. Vajon mi is ez a szerep?

Kylie Minogue megmutatta, hogy néz ki smink nélkül

Az énekesnő gőzerővel a munkára koncentrál, most pedig új klipjéről osztott meg izgalmas infókat. Sőt, még néhány smink nélküli fotót is megmutatott.

Emma Watson kibékült szerelmével

Nem sokáig tartott a szünet Emma Watson és Chord Overstreet között. A páros máris kibékült egymással, ezt pedig fotók bizonyítják.

20 kép, ami bizonyítja, hogy a cicák a világ legviccesebb állatai

Hiába tudnak szélsebesen szaladni, és profin ugrálni a legmagasabb bútorokon is, azért időnként van, hogy a cicák is elvétik a számítást. Az alábbi fotók bizonyítják, hogy ezek a pillanatok mennyire fergetegesek!

Napi horoszkóp június 25.: az Ikrekre nagy meglepetés vár, a Szüzek új kihívásra számíthatnak

A hét első napján sem érdemes kihagynod a horoszkópod, mert valamennyi csillagjegy izgalmas üzeneteket tartalmaz!

Hibák, amiket nem szabad elkövetni grillezéskor

A nyárhoz hozzá tartozik a grillezés, amit nem csak a hangulat miatt szeretünk, hanem azért is, mert utánozhatatlanul finom ételek készülnek grillezve.

6 izgalmas minisorozat, amit pár nap alatt meg tudsz nézni

Manapság amikor egy sorozat nagy siker lesz, az adott csatorna rögtön felvásárol még néhány évadot. De azért akadnak olyanok is, amelyeket kifejezetten egy évadosra terveztek, és nem tovább!

4 szuper tipp, hogy szép legyen a hónaljad

A nyári időszakban különösen fontos, hogy nagyfokú figyelmet fordítsunk a hónaljunkra, ehhez pedig ma már rengeteg szuper házi praktika is létezik!

Álomesküvő: összeházasodott Rose Leslie és Kit Harington

A hétvégén sor került a Trónok harca várva várt esküvőjére, Kit Harington és Rose Leslie ugyanis összeházasodtak! A menyegzőn pedig sorozatbeli kollégáik is részt vettek.

Ünnepelj velünk! Most egy évre fél áron fizethetsz elő! 5940 Ft helyett csupán 2940 Ft-ért.

Csak 2940 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!
Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy jobban megismerjük a felhasználói viselkedést és érdeklődést, valamint ezek segítségével személyre szabjuk és javítsuk a reklámokat. Weboldalunk használatával ezen feltételeket ön automatikusan elfogdja. További információkat az adatkezelési tájékoztatóban olvashat.
Megértettem