7 ruhadarab, amivel SOHA ne kombináld a cicanacit - mutatunk sokkal jobbakat!

Menyes Barbi

A leggings lejárt lemez? Dehogy, csak nem mindegy, mivel kombinálod!

A leggings nem nadrág - biztos, hogy ezt a mondatot nem egyszer olvastad már divatlapokban. A cicanaci egy igen veszélyes viselet, hiszen minden egyes pluszkilót megmutat, sokszor azt is, ami ott sincs, és hivatalosan tényleg csak azokon áll jól, akik legalább olyan virgácsokkal rendelkeznek, mint Gigi Hadid.

Mariah Carey nem edzeni vette fel...
Olvasd el ezt is!
Így viseljük jövőre a sportos darabokat

Viszont meg kell hagyni, hogy szuperkényelmes, most pedig, amikor az athleisure a fénykorát éli, még sokkal többen viselik, mint korábban. Ha van kedved, szerezz be pár cicanacit, ám van 7 olyan ruhadarab, amivel nem tanácsos kombinálni!

1. Body

A body eleve tapad a testhez, ha pedig ezt még egy szintén testhezálló leggingsel veszed fel, a végeredmény nem biztos, hogy megnyerő lesz. Válassz inkább egy trikót a cicanacihoz, és köss a derekadra egy dzsekit vagy egy pulcsit, hogy ne feszüljön minden egyes ruhadarab!

2. Elegáns felső

A leggings alapvetően egy sportos viselet, így ha szórakozni indulsz, ne feltétlenül flitteres holmikat, csipkét vagy más, elegáns anyagot párosíts vele. Viszont egy menő, laza kabáttal, bőr, bomber vagy farmerdzsekivel remekül működik ez a homi!

3. Magassarkú és flip-flop papucs

A leggings a vietnámi papucsokkal kissé olcsó hastást kelt, a tűsarkú lábbelikkel túl szexi lesz a végeredmény. Valószínűleg kitaláltad már, hogy akkor milyen cipőkkel érdemes párosítani a kedvenc cicanacidat: edzőcipővel, loaferrel, sőt, akár balerinacipővel vagy lapos talpú bokacsizmával is stílusos leszel!

4. Ruha és szoknya

Egy időben nem lehetett úgy kilépni az utcára, hogy legalább egyvalakin ne lett volna a leggings-farmerszoknya kombó. Ennek azonban már vége, viszont egy oversize pulcsival vagy pólóval semmi kivetnivalót sem lehet találni a dologban.

5. Edzőtáska

Nyilván ha edzéshez veszed fel a macskandrágot, akkor más a helyzet, de alapvetően próbálj valaki kevésbé sportos táskát megragadni, ha leggingsben indulsz útnak. Lazább, nőcisebb lesz tőle a végeredmény!

6. Crop top

A sztárok imádnak a leggingshez crop topot vagy sportmelltartót húzni, ám arra általában figyelnek, hogy egy hosszabb, méretesebb kabátot is dobjanak a szettjükre, hogy kicsit hordhatóbb legyen a végeredmény. Mert valljuk be, ahhoz már tényleg szuper alak kell, hogy valaki cicanaciban és haspólóban flangáljon az utcán...

7. Látványos ékszerek

A méretes aranyláncok, a statment nyakékek és a leggins nagyon nem egy kategória, így kár is erőltetni ezeket a párosításokat. Ha azonban meztelennek érzed magad ékszer nélkül, voksolj a nagyon minimális, letisztult darabokra!